Tenis

Simona Halep se pregătește pentru revenirea în circuit! Cum s-a antrenat pentru debutul la Praga

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep, pregătiri intense pentru revenirea în circuit

Credit imagine: Instagram

DeIrina Aldea
28/07/2020 la 14:43

Simona Halep și-a amânat revenirea în circuitul de tenis după pandemia de coronavirus. Ea s-a retras de la Palermo, însă va merge în Cehia, la competiția de la Praga.

Simona Halep s-a retras de la Palermo, așa că primul turneu la care reprezentanta noastră va juca după izbucnirea pandemiei de coronavirus va fi cel de la Praga, programat în săptămâna 10-16 august și dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. WTA Prague Open face parte din categoria WTA International și va avea pe tabloul principal un număr de 32 de participante. Câștigătoarea va fi recompensată cu un cec în valoare de 43.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

Dacă nu a putut lua parte la turneul de la Palermo din cauza unor reglementări adoptate de autoritățile italiene, Simona Halep se pregătește intens pentru debutul de la Praga. Până când va debuta în Cehia, sportiva noastră mai are o săptămână și jumătate, timp pe care l-a destinat exclusiv pregătirii.

Tenis

Simona Halep și-a aflat adversarele la Praga! Cum arată tabloul și cu cine joacă celelalte românce

ACUM 11 ORE

Simona Halep, pregătită să debuteze la Praga

Campioana noastră a publicat o serie de fotografii și videoclipuri de la baza de antrenament Stejarii Country Club în care se poate vedea cum se antrenează. Simona l-a etichetat în câteva postări și pe Darren Cahill, arătându-i antrenorului australian din cadrul echipei că-și face treaba, în ciuda faptului că cei doi nu se vor vedea prea curând din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 pe zgura din Praga, unde anul trecut s-a impus elvețianca Jil Teichmann, după o finală cu Karolina Muchova.

Lista celor 8 capi de serie de la Praga

  • 1 Simona Halep
  • 2 Belinda Bencic
  • 3 Petra Martic
  • 4 Elena Rybakina
  • 5 Marketa Vondrousova
  • 6 Maria Sakkari
  • 7 Anett Kontaveit
  • 8 Elise Mertens
Tenis

Simona Halep a plecat astăzi spre Praga. Ce a declarat sportiva noastră pe aeroport

IERI LA 13:19
Tenis

NEWS ALERT | Simona Halep, OUT de la US Open? "În acest moment, aleg să nu merg!"

IERI LA 10:58
Subiecte asemănătoare
TenisSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol