După ce își face încălzirea la Adelaide, în direct la Eurosport 1, acolo unde o întâlnește într-un demonstrativ de lux pe Ash Barty, numărul unu mondial, Simona Halep va pregăti Australian Open participând la Gippsland Trophy.

Simona Halep - traseul de la Gippsland Trophy

La turneul la care marea noastră campioană e principala favorită (31 ianuarie - 6 februarie), vor evolua și Svitolina, Mertens sau Naomi Osaka, dar Simo poate da peste una dintre aceste mari jucătoare doar în finală.
Tenis
De ce s-a retras Simona Halep (și) de la turneul organizat la Dubai. Motivul invocat de Simo
04/03/2021 LA 14:47
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980708.jpg
Până atunci, Simo nu are deloc un traseu ușor, chiar dacă partea ei de tablou pare mai ușoară, la prima vedere. După un prim tur liber, numărul doi mondial va întâlni învingătoarea din disputa Osuigwe-Potapova. Laura Siegemund va fi, posibil, adversara din turul trei, pentru ca în sferturi să aibă șansa revanșei cu Iga Swiatek. Poloneza a învins-o la Roland Garros, în toamnă, înainte de a câștiga primul său turneu de Grand Slam al carierei de o manieră impresionantă.
În semifinale, Sabalenka sau Muchova ar putea să îi iasă în față Simonei Halep.
Pentru a își exersa jocul la fileu și pentru a avea cât mai multe meciuri oficiale în picioare înainte de Australian Open, acolo unde vizează al 3-lea Grand Slam al carierei, Simona Halep s-a înscris și în proba de dublu de la Gippsland Trophy. Sportiva din Constanța va face pereche cu Daria Gavrilova.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980707.jpg
Tenis
BREAKING NEWS: Simona Halep s-a retras și de la Dubai, unde trebuia să își apere titlul
04/03/2021 LA 06:31
Tenis
Iga Swiatek, bucuroasă că nu a avut parte de primirea de care a beneficiat Simona Halep în România
02/03/2021 LA 13:11