După ce își face încălzirea la Adelaide, în direct la Eurosport 1, acolo unde o întâlnește într-un demonstrativ de lux pe Ash Barty, numărul unu mondial, Simona Halep va pregăti Australian Open participând la Gippsland Trophy.

Simona Halep - traseul de la Gippsland Trophy

La turneul la care marea noastră campioană e principala favorită (31 ianuarie - 6 februarie), vor evolua și Svitolina, Mertens sau Naomi Osaka, dar Simo poate da peste una dintre aceste mari jucătoare doar în finală.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980708.jpg
Până atunci, Simo nu are deloc un traseu ușor, chiar dacă partea ei de tablou pare mai ușoară, la prima vedere. După un prim tur liber, numărul doi mondial va întâlni învingătoarea din disputa Osuigwe-Potapova. Laura Siegemund va fi, posibil, adversara din turul trei, pentru ca în sferturi să aibă șansa revanșei cu Iga Swiatek. Poloneza a învins-o la Roland Garros, în toamnă, înainte de a câștiga primul său turneu de Grand Slam al carierei de o manieră impresionantă.
În semifinale, Sabalenka sau Muchova ar putea să îi iasă în față Simonei Halep.
Pentru a își exersa jocul la fileu și pentru a avea cât mai multe meciuri oficiale în picioare înainte de Australian Open, acolo unde vizează al 3-lea Grand Slam al carierei, Simona Halep s-a înscris și în proba de dublu de la Gippsland Trophy. Sportiva din Constanța va face pereche cu Daria Gavrilova.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980707.jpg
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44