Imediat după ce va participa la competiția de la Palermo, în Italia (3-9 august), Simona Halep va merge direct la Praga, în Cehia, acolo unde va participa la Prague Open, turneu de nivel Internațional care se va desfășura în perioada 10-16 august. Până acum, Belinda Bencic este singura altă jucătoare de Top 10 WTA care a confirmat că va evolua la Praga. Prima ediție a turneului din Cehia a avut loc în 2015, iar campioana en-titre este elvețianca Jil Teichmann.
Turneul se va desfășura pe zgură, fapt care indică dorința Simonei Halep cu privire la Roland Garros, turneu la care și-ar dori să participe și să cucerească al doilea titlu, după cel din 2018. Până la Praga, Simona va reveni în circuit la turneul de la Palermo, la care va fi principala favorită.

Tot ce trebuie să știi despre primul turneu la care participă Simona Halep după pandemie

Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM O ZI
Palermo Ladies Open este primul turneu de la reluarea competițiilor în circuitul feminin de tenis, iar nerăbdarea jucătoarelor de top și a fanilor este tot mai mare. Competiția la care Simona Halep este principala favorită va debuta pe 1 august cu meciurile din calificări, iar pe 3 august începe și acțiunea de pe tabloul principal. Evenimentul organizat în Italia le va oferi jucătoarelor prilejul să câștige primii bani după mai bine de cinci luni de pauză provocată de pandemia de coronavirus.
Având în vedere situația pandemiei la nivelul Europei, tabloul principal al competiției din Palermo este foarte puternic. De obicei, turneul este vizitat anual de câteva jucătoare din Top 20 WTA, însă la ediția din 2020, nu mai puțin de 11 jucătoare din Top 30 vor concura la competiția din Italia. De pildă, ocupanta locului 25, Dayana Yastremska, nici măcar nu va fi cap de serie pentru că este de abia a noua jucătoare de pe listă. Campioana noastră, Simona Halep, este principala favorită.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09