Campioana de la Roland Garros şi Wimbledon a pus ieri capăt colaborării cu Apostu-Efremov, decizie care a fost interpretată în cheia dorinţei sportivei din Constanţa de a rămâne cu un singur antrenor, Darren Cahill. Totuşi, Simo a înţeles că are nevoie de un tehnician şi pentru perioadele petrecute în România, dar şi la turneele mai mici, unde australianul nu va fi prezent. Ca atare, în această dimineaţă, ea l-a cooptat în echipa tehnică pe Daniel Dobre.
Simona Halep a obținut cel mai mare succes al carierei - victoria de la Wimbledon 2019 - alături de Daniel Dobre, antrenorul care a lucrat cu ea și la începuturile ascensiunii în tenis, în 2013. Acum, acesta îşi face come-backul în rândul staffului numărului 3 mondial.
"E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine", a confirmat Halep, în exclusivitate pentru AntenaSport.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 34 MINUTE

Halep renunţase la Daniel Dobre pentru Apostu-Efremov

În toamna lui 2019, Simona Halep a hotărât să renunțe la antrenorul alături de care a cucerit al doilea ei titlu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon. Fostul lider mondial din WTA a mărturisit că nu mai primea la fel de bine mesajele lui Dobre şi l-a ales pe Apostu-Efremov drept înlocuitor. Acum istoria se repetă, dar în sens invers.
Daniel Dobre a pregătit-o pe Simona Halep din martie până în octombrie 2019, iar colaborarea lor s-a încheiat în mod surprinzător: "Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea. La noi nu este însă că acum începem și acum terminăm, în acești 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despărțit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o și o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din România, poate chiar cel mai bun. Am o relație deosebită cu el, nu a fost vorba de o ceartă sau de o neînțelegere, pur și simplu, am simțit nevoia că trebuie să schimb ceva, să am o voce nouă".
Așa am simțit, că a venit momentul să ne despărțim. Am făcut o treabă bună, mai ales pe pandemie, mai ales că nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi. Îi mulțumesc și pe această cale că a fost alături de mine în perioada grea și a muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni și suntem într-o relație bună | Halep pentru Digi Sport, despre decizia înlăturării lui Apostu-Efremov
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM O ORĂ
Tenis
Mouratoglou vine în România! Evenimentul spectaculos la care va lua parte alături de Simona Halep
ACUM 2 ORE