La doar câteva zile după ce a fost eliminată de la Madrid, Simona Halep a luat o decizie majoră. Ea a decis ieri să renunțe la serviciile unuia dintre tehnicieni. Artemon Apostu-Efremov a confirmat ruptura și a dezvăluit că nu au existat motive evidente pentru care aceasta s-a produs.
Într-adevăr, Simo are o relație bună cu antrenorul, însă să susții doi tehnicieni, în contextul în care unul dintre ei e Darren Cahill, unul dintre cei mai buni din lume în meseria sa, nu avea sens. Artemon a fost extrem de util, mai ales în pandemie, când australianul nu putea fi aproape de sportiva noastră.
"Așa am simțit, că a venit momentul să ne despărțim. Am făcut o treabă bună, mai ales pe pandemie, mai ales că nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi. Îi mulțumesc și pe această cale că a fost alături de mine în perioada grea și a muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni și suntem într-o relație bună", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Artemon Apostu-Efremov făcea parte din echipa Simonei Halep din 2019, atunci când i-a luat locul lui Daniel Dobre (52 de ani), antrenorul alături de care românca a cucerit titlul la Wimbledon în 2019. Antrenorul român care a pregătit-o în trecut și pe Irina Begu a declarat că încă nu știe ce va face în viitor.

Ce urmează pentru Simona Halep

Sportiva noastră va reveni chiar săptămâna viitoare pe terenul de tenis, cu ocazia turneului de la Roma, pe care l-a câștigat anul trecut, după multe încercări eșuate. Internazionali BNL d’Italia se va disputa anul acesta în perioada 10-16 mai și va fi, potrivit programului actual, ultimul turneu pregătitor înainte de al doilea turneu de Grand Slam al anului.
După turneul de la Roma, Simona va avea două săptămâni libere, urmând să ia parte apoi la Roland Garros 2021, programat între 30 mai și 13 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Sportiva noastră a câștigat la Paris un titlu, în 2018, dar a și pierdut două finale, în 2014 și 2017.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02