Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a primit azi prima doză de vaccin. La final, sportiva noastra a răspuns la câteva întrebări, printre care și subiectul Jocurile Olimpice, care vor avea loc în această vară: "În plan este să joc la Dubai. Sunt în recuperare acum și voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc", a spus Halep, referitor la participarea ei la turneul din Emiratele Arabe Unite, ce va avea loc în perioada 7-20 martie.
Românca a confirmat de asemenea că își dorește să participe Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Vreau să merg 100% la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună”, a spus Simona Halep, optimistă, precizând că își dorește foarte mult o medalie. "Sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu, așa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu", a adăugat Halep.

Simona Halep şi Horia Tecău, perechea de aur a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Tenis
Darren Cahill, cucerit de Simona Halep și România! Cum a răspuns australianul unei provocări inedite
ACUM 9 ORE
Referindu-se la faptul că a pierdut un loc în topul WT după Australian Open, Simona a spus că pentru ea contează mai puțin clasamentul și că mai are multe turnee anul acesta, la care speră să joace bine, așa cum consideră că a făcut-o și la Melbourne.
Despre participarea la Olimpiadă, în cadrul probei de dublu mixt, alături de Horia Tecău, Simona Halep a spus: "Normal așa s-a hotărât și așa a rămas. (...) Încă nu ne-am pregătit, probabil prin mai – iunie o să începem să jucăm și să ne antrenăm mai mult".
Tenis
Simona Halep a plecat spre Stuttgart! De ce s-a retras de la Fed Cup înaintea duelului cu Italia
ACUM 12 ORE
Tenis
BREAKING NEWS | Simona Halep merge la Stuttgart! Anunțul lui Darren Cahill: "Va fi acolo!"
IERI LA 11:19