Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Stockholm | Vavassori a pierdut și a fost insultat pe Instagram "Coruptule, trebuie să mori în iad"

Ion Alexandru

Publicat 17/10/2023 la 08:44 GMT+3

Andrea Vavassori a pierdut în primul tur în fața libanezului Hassan la turneul ATP de la Stockholm. Italianul a ajuns în colimatorul haterilor de pe rețelele de socializare care îl numesc "corupt" și îi urează tot ce e mai rău, chiar și "să moară în iad". Vavassori a încearcat să se apere: "Am ajuns la patru dimineața din Malaga...". Este al treilea caz după Maestrelli și Musetti.

Le reazioni social dopo la sconfitta di Andrea Vavassori

Credit imagine: Eurosport

Devine deja un obicei pentru fanii italieni: după Francesco Maestrelli și Lorenzo Musetti , ultimul care a ajuns să fie insultat pe rețelele de socializare este Andrea Vavassori. Jucătorul de tenis din Italia este de fapt vizat de fanii furioși după înfrângerea în trei seturi 6-7 7-6 7-6 suferită în fața libanezului Hassan în calificările turneului ATP 250 de la Stockholm. Meciul a durat 2 ore și 48 de minute, iar italianul a ratat 3 mingi de meci în setul decisiv. Vavassori are un sezon bun la simplu, dar mai ales la dublu (trei finale și un turneu câștigat), și care a jucat în Cupa Davis pentru Italia, unde căpitanul Filippo Volandri l-a preferat chiar înaintea experimentatului Fabio Fognini.
Revenind la înfrângere, jucătorul de 28 de ani și-a găsit profilurile de social media pline de insulte după meci: "vândut", "corupt", "mori în iad", "sper să-ți rupă cineva ambele picioare", sunt doar câteva dintre injuriile aduse lui Vavassori. El a încercat să se justifice și a făcut-o mereu pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care arăta toate acele insulte groaznice:
"Am ajuns la 4 dimineața din Malaga, am testat condițiile aici la Stockholm doar cu 30 de minute înainte de meci. Am jucat un meci fantastic împotriva unui tenismen foarte bun care în cele din urmă a jucat fantastic sub presiune: 3 puncte de meci și un meci ]n care lupta s-a dus până la final. Dacă asta merit... Mulțumesc"
Citește și:
Libanezul Benjamin Hassan este născut în Germania și s-a calificat în premieră pe tabloul principal al unui turneu ATP 250 după ce a trecut în finala calificărilor de moldoveanul Albot (3-6, 6-4, 6-3). Hassan are 28 de ani și este pe locul 161 ATP. Libanezul joacă astăzi, în primul tur al tabloului principal de la Stockholm, cu finlandezul Ruusuvouri, numărul 61 mondial.
Rezultate ATP Stockholm, primul tur
  • Lajovic - Sonego 6-4, 3-6, 4-6
  • Prizmic - Lehecka 6-3, 7-5
  • Kecmanovic - Friberg 6-4, 6-2
  • Ymer - Bautista 6-4, 6-4
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo