Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou e pe val în colaborarea cu noul elev! Mesaj plin de entuziasm pentru Holger Rune: "Nu facem decât să urcăm!"

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2022 la 23:11 GMT+2

Scandalul de dopaj în care e implicată Simona Halep nu-l oprește pe Patrick Mouratoglou din a obține rezultate excepționale alături de noul său elev, Holger Rune.

Auger-Aliassime, la al 4-lea titlu în 2022. Canadianul e campion la Basel, după finala cu Rune

Până când cazul de dopaj în care e implicată Simona Halep va primi soluționare, Patrick Mouratoglou muncește necontenit alături de noul său elev, danezul Holger Rune. Cei doi au o colaborare foarte productivă până acum. Sub îndrumarea reputatului antrenor francez, Rune a bifat a treia finală consecutivă în circuitul ATP, de această dată la Basel.
Tenismenul danez în vârstă de doar 19 ani a cedat în ultimul act în fața lui Felix Auger-Aliassime. Canadianul, antrenat de Toni Nadal, s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 40 de minute de joc. Acesta este al patrulea titlu al anului pentru Auger-Aliassime, care s-a mai impus la Rotterdam, Florence și Antwerp, arătând un nivel de joc extrem de ridicat. De cealaltă parte, Rune a mai disputat finale la Sofia (pierdută în fața lui Huesler) și la Stockholm (câștigată în fața lui Tsitsipas).
CITEȘTE ȘI:

Patrick Mouratoglou, pe val în colaborarea cu noul elev, Holger Rune

"În primul rând, felicitări lui Felix Auger-Aliassime și echipei sale pentru victoria de astăzi, este binemeritată! Aș dori, de asemenea, să îl felicit pe Holger Rune pentru performanțele deosebite din ultimele săptămâni. 13 victorii din 15 meciuri jucate este rezultatul eforturilor tale uriașe și al spiritului de luptă. Îți dă curaj să continui să muncești din greu în direcția visurilor tale. Mulțumesc fanilor pentru sprijinul extraordinar și turneului de la Basel pentru primirea călduroasă. Îmi place energia echipei noastre, de aici nu facem decât să urcăm! Paris, ne vedem în curând", a transmis Patrick Mouratoglou pe contul personal de Instagram.
În privința Simonei Halep, Patrick Mouratoglou așteaptă, la fel ca toată lumea, rezolvare în acest caz. După o perioadă în care a ales să păstreze tăcerea, francezul a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram, arătându-și susținerea față de Simona: "Te susțin 100% în această bătălie, Simona. Până la capăt".
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo