Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune, confundat incredibil de arbitrul de scaun la Basel! Danezul, fază virală în Elveția

Irina Aldea

Publicat 28/10/2023 la 18:11 GMT+3

Holger Rune a fost confundat cu Casper Ruud de experimentatul arbitru Damien Dumusois la turneul de la Basel. Faza în care danezul îi spune oficialului că nu e Casper a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Holger Rune, Basel

Credit imagine: Eurosport

Swiss Indoors 2023 se apropie de final odată cu stabilirea semifinalelor la competiția din Elveția. Holger Rune, principalul favorit al turneului, a reușit să scape de blestemul înfrângerilor și a legat câteva victorii pentru a merge în penultimul act. Cu toate acestea, în timpul meciului, danezul s-a aflat în centrul atenției, fiind surprins în timp ce se certa cu arbitrul de scaun.
În timpul meciului din sferturile de finală împotriva argentinianului Tomas Martin Etcheverry, arbitrul de scaun a confundat prenumele danezului și l-a numit din greșeală Casper. Într-un clip amuzant, în timpul unei pauze de joc, arbitrul i-a spus lui Holger Rune, care i se plângea lui Damien Dumusois în legătură cu punctele lungi. Oficialul s-a aplecat în direcția danezului și i-a spus: "De cele mai multe ori ești bun, Casper". Rune s-a rezumat la a-i spune arbitrului: "Nu sunt Casper".
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune, confundat incredibil de arbitrul de scaun la Basel

Meciul din sferturile de finală dintre cei doi a fost unul interesant, ambii jucători jucând bine pentru a duce duelul în setul al treilea. Primul set a fost câștigat destul de ușor de Rune, dar argentinianul a revenit și a câștigat setul al doilea pentru a trimite meciul în decisiv. Acolo, cei doi au luptat de la egal la egal, însă danezul, antrenat de Boris Becker, a trecut până la urmă primul linia de sosire.
În penultimul act, Holger Rune, care a avut parte de o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al rezultatelor, se va duela cu Felix Auger-Aliassime, aflat de asemenea într-un blocaj. De partea cealaltă se vor duela Hubert Hurkacz, campionul de la Shanghai, și Ugo Humbert, pentru un loc în marea finală de duminică.
Turneul Masters 1000 de la Paris, care se desfășoară în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo