Jaqueline Cristian, ocupanta locului 108 WTA, s-a calificat luni seară în optimile de finală ale turneului de 250 de puncte WTA de la Tenerife. Sportiva noastră a eliminat-o pe favorita numărul 2 a turneului, Tamara Zidansek, ocupanta locului 33 WTA, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute de joc.
Zidansek, semifinalistă anul acesta la Roland Garros, a încercat să întoarcă meciul în favoarea ei după cedarea primului set, însă românca a fost mult mai periculoasă, iar manșa decisivă i-a aparținut în totalitate. Acum, pentru un loc în sferturi, Jaqueline Cristian se va duela în Spania cu Anna Karolina Schmiedlova, care a trecut în primul tur tot în 3 seturi de Kaja Juvan.
Tenis
Mihaela Buzărnescu și Jaqueline Cristian, primele mesaje pentru Halep, în scandalul de dopaj
22/10/2022 LA 14:46

Jaqueline Cristian, inspirată de Halep să facă performanțe în tenis

Jaqueline Cristian a dezvăluit că în spatele anului excelent avut stă modelul Simona Halep. Deși în trecut a avut îndoieli că poate performa la cel mai înalt nivel, rezultatele incredibile ale fostului lider mondinal au ambiționat-o și i-au arătat că orice e posibil dacă muncești suficient de mult.
"Ea este cea care a dat semnalul, ne-a arătat că e posibil să faci performanțe la care nici nu visai. Să ai o astfel de jucătoare în țară îți dă încredere mare. E o sportivă excepțională și mereu am încercat să învăț de la ea. Te motivează enorm să știi că cineva din România a câștigat atâtea turnee, pentru că ai zi de zi mult de muncă și e extrem de greu", a declarat Jaqueline Cristian pentru wtatennis.com.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Transylvania Open
Gabriela Ruse, în turul doi la Transylvania Open, după o revenire de excepție cu Harmony Tan
11/10/2022 LA 15:12
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
26/09/2022 LA 17:55