Prima zi plină de concurs de la Jocurile Olimpice este una cât se poate de bună pentru români. Rezultatele bune obținute de sportivii noștri la Tokyo au fost dublate de o victorie entuziasmantă a perechii Monica Niculescu / Raluca Olaru pe tabloul de dublu feminin.
Româncele au furnizat o mare surpriză, eliminându-le pe taiwanezele Ching Chan/Latisha Chan, favoritele 5 ale competiției. Monica și Raluca au avut nervii mai tari și s-au impus în super-tie-break cu 10-6, după ce se impuseseră în primul set cu 7-5, dar îl cedaseră pe al 2-lea cu 1-6.
Așadar, Raluca și Monica continuă turneul olimpic și vor juca în runda secundă contra perechii care se va impune în duelul Ellen Perez / Samantha Stosur (Australia) - Jelena Ostapenko / Anastasia Sevastova (Letonia).
Tenis
Monica Niculescu merge la turneul de la Moscova, dar nu știe dacă poate juca: "Dau anunț pe net!"
15/10/2021 LA 11:54
Ana Maria Popescu va lupta pentru un loc în finala probei de spadă, în direct pe Eurosport 2, de la ora 12:30.

Jocurile Olimpice | Monica Niculescu, entuziasmată după vdebutul cu victorie la Tokyo, alături de Raluca Olaru

La finalul confruntării de azi, Monica Niculescu a avut o primă reacție chiar pe teren, mărturisind că și-a dorit foarte mult o victorie împotriva asiaticelor, pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în fața acestora la ediția trecută a Jocurillor Olimpice, când a făcut pereche cu Irina Begu.
"Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig, pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult.", a declarat Monica la final.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 17 WTA. Naomi Osaka a ieșit din TOP 10. Cum arată clasamentul
04/10/2021 LA 09:37
Tenis
Ashleigh Barty, lider detașat în clasamentul WTA. Cum stau româncele
23/08/2021 LA 10:38