Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monica Niculescu, prima reacție după victoria fantastică obținută alături de Raluca Olaru la Tokyo

Nicu Savin

Actualizat 24/07/2021 la 10:37 GMT+3

Monica Niculescu și Raluca Olaru au produs o mare surpriză în primul tur al turneului olimpic de dublu. Româncele au trecut de perechea taiwaneză Ching Chan/Latisha Chan, scor 7-5, 1-6, 10-6.

Jocurile Olimpice: Monica Niculescu si Raluca Olaru

Credit imagine: Eurosport

Prima zi plină de concurs de la Jocurile Olimpice este una cât se poate de bună pentru români. Rezultatele bune obținute de sportivii noștri la Tokyo au fost dublate de o victorie entuziasmantă a perechii Monica Niculescu / Raluca Olaru pe tabloul de dublu feminin.
Româncele au furnizat o mare surpriză, eliminându-le pe taiwanezele Ching Chan/Latisha Chan, favoritele 5 ale competiției. Monica și Raluca au avut nervii mai tari și s-au impus în super-tie-break cu 10-6, după ce se impuseseră în primul set cu 7-5, dar îl cedaseră pe al 2-lea cu 1-6.
Așadar, Raluca și Monica continuă turneul olimpic și vor juca în runda secundă contra perechii care se va impune în duelul Ellen Perez / Samantha Stosur (Australia) - Jelena Ostapenko / Anastasia Sevastova (Letonia).
Ana Maria Popescu va lupta pentru un loc în finala probei de spadă, în direct pe Eurosport 2, de la ora 12:30.

Jocurile Olimpice | Monica Niculescu, entuziasmată după vdebutul cu victorie la Tokyo, alături de Raluca Olaru

La finalul confruntării de azi, Monica Niculescu a avut o primă reacție chiar pe teren, mărturisind că și-a dorit foarte mult o victorie împotriva asiaticelor, pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în fața acestora la ediția trecută a Jocurillor Olimpice, când a făcut pereche cu Irina Begu.
"Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig, pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult.", a declarat Monica la final.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo