Începutul partidei de la Tokyo a fost unul destul de echilibrat, însă perechea Olaru/Niculescu și-a făcut mult mai greu serviciul, chiar dacă în cele din urmă româncele au reușit să facă 1-1 în debutul primului set.
Au urmat însă trei game-uri consecutive adjudecate fără probleme de Ching Chan/Latisha Chan iar cele două sportive din Taiwan păreau că se îndreaptă spre o victorie clară în primul set. Cu toate acestea, Olaru și Niculescu au revenit spectaculos și s-a ajuns rapid la 5-4 pentru taiwaneze.
Parcursul excelent al româncelor a continuat iar Niculescu și Olaru și-au făcut serviciul impecabil pentru ca apoi să reușească încă un break, câștigând astfel al treilea game la rând. Monica Niculescu a servit apoi pentru set iar jocul excelent al româncelor a continuat, ele reușind să câștige în cele din urmă primul set cu 7-5.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59

Jocurile Olimpice: Raluca Olaru și Monica Niculescu merg în turul doi

Al doilea set nu a mai curs însă deloc în favoarea româncelor. Raluca Olaru și Monica Niculescu au pierdut total controlul partidei, s-au înmulțit erorile iar jocul taiwanezelor a fost impecabil. Drept urmare, al doilea set a fost adjudecat de favoritele numărul 5, fără probleme, cu 6-1.
Super tiebreak-ul a început perfect pentru românce, ele adjudecându-și un avantaj rapid de 2-0. Taiwanezele au egalat, însă Niculescu și Olaru au fost din nou superioare și au reușit break-ul, ajungând la 4-2. Româncele și-au păstrat avantajul, au jucat în continuare bine și au câștigat super tiebreak-ul cu 10-6.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17