Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, Barty, Osaka și Medvedev și-au aflat adversarii la Jocurile Olimpice! Cum arată tablourile de joc de la Tokyo

Irina Aldea

Publicat 22/07/2021 la 09:05 GMT+3

A mai rămas o singură zi până la startul oficial al Jocurilor Olimpice de la Tokyo! Jucătorii de tenis prezenți în Japonia și-au aflat adversarii după tragerea la sorți efectuată în urmă cu câteva ore.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Tragerea la sorți a tablourilor de joc de la Jocurile Olimpice a avut loc cu exact 48 de ore înaintea debutului tenisului la Ariake Tennis Park. Acțiunea va începe sâmbătă, pe 24 iulie, de la ora locală 11.00. Novak Djokovic, marele favorit la câștigarea medaliei de aur, va juca în turul întâi cu bolivianul Hugo Dellien.
Traseul virtual al lui Novak Djokovic la Tokyo 2020:
  • Turul 1: Dellien
  • Turul 2: Struff
  • Optimi de finală: Musetti/Davidovich
  • Sferturi de finală: Monfils/Rublev
  • Semifinale: Zverev/Hurkacz
  • Finală: Medvedev/Tsitsipas
Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:00.
Naomi Osaka, favorita gazdelor, care nu a mai jucat de la Roland Garros, o va întâlni în turul inaugural pe Zheng Saisai din China. Proaspăt încoronată campioană la Wimbledon, australianca Ashleigh Barty, debutantă la Jocurile Olimpice, va începe aventura olimpică împotriva ibericei Sara Sorribes Tormo.

Djokovic, Osaka, Barty și Medvedev și-au aflat adversarii la Jocurile Olimpice

Daniil Medvedev, cap de serie numărul 2 în proba de simplu masculin, îl va întâlni în primul tur la Tokyo pe Alexander Bublik din Kazahstan.Campionul en-titre, Andy Murray, va începe cu Felix Auger-Aliassime, în timp ce Petra Kvitova, medaliată cu bronz la Rio 2016, o va întâlni pe Jasmine Paolini din Italia în runda inaugurală.
Jocurile Olimpice continuă joi, 22 iulie, în direct pe Eurosport. Programul transmisiunilor este aici.
Pe de altă parte, alte dueluri foarte interesante din primul tur sunt Kei Nishikori – Andrey Rublev și Carla Suarez Navarro, aflată la ultima ediție a Jocurilor Olimpice, și Ons Jabeur din Tunisia. Semifinalist la Wimbledon, Hubert Hurkacz îl va întâlni în primul tur pe Marton Fucsovics, sfertfinalist la turneul de Grand Slam pe iarbă. Mihaela Buzărnescu și dublul Niculescu/Olaru și-au aflat și ele adversarele. Duelurile de la Jocurile Olimpice (tenis) încep pe 24 august și se vor încheia duminica viitoare, pe 1 august. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Honduras - România
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo