Mihaela Buzărnescu, singura reprezentantă a României în proba de simplu la Tokyo, o va întâlni în turul inaugural pe americanca Alison Riske. Dacă va trece de ocupanta locului 36, sportiva noastră o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Kiki Bertens (favorita numărul 16) și Marketa Vondrousova.
  • Jocurile Olimpice continuă joi, 22 iulie, în direct pe Eurosport. Programul transmisiunilor este aici.
Buzărnescu și Riske s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, în 2018 la Hobart. Atunci, românca s-a impus în două seturi cu scorul de 7-6 (5), 6-1. Inițial, Miki nu se afla pe lista jucătoarelor acceptate la competiția de tenis de la Tokyo. Jucătoarea de 33 de ani a fost cofirmată pentru Tokyo în ultimul moment și astfel delegația României a crescut la 101 sportivi.
Tenis
Mouratoglou a vrut să antreneze o altă jucătoare din România înainte de Halep! "A insistat să mă ia"
12/11/2022 LA 18:00

Buzărnescu și dublul Niculescu / Olaru și-au aflat adversarele la Jocurile Olimpice de la Tokyo

De partea cealaltă, în proba de dublu avem de asemenea o singură echipă care ne va reprezenta. Este vorba despre dublul Monica Niculescu / Raluca Olaru. Sportivele noastre vor avea o misiune dificilă încă de la debut. Ele le vor întâlni pe favoritele numărul 5, Hao-Ching Chan și Latisha Chan, ambele din Taiwan.
Chiar dacă nu se numără printre favorite, Raluca Olaru și Monica Niculescu sunt două jucătoare foarte experimentate și cu siguranță pot să facă o figură frumoasă în Japonia. Ultimul turneu la care cele două au jucat împreună a fost în 2020, la Praga, când au ajuns până în finală.
Duelurile de la Jocurile Olimpice (tenis) încep pe 24 august și se vor încheia duminica viitoare, pe 1 august. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tenis
Simona Halep a primit un sfat prețios de la Buzărnescu în contextul suspendării: "Eu asta aș face"
12/11/2022 LA 16:43
Tenis
Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe brațe de pe teren la Iași, cu un game înainte să câștige
02/08/2022 LA 12:13