România va avea un reprezentant în proba de simplu a competiției de tenis de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este vorba despre Mihaela Buzărnescu, care a fost acceptată să participe.
Anunțul a fost făcut astăzi, la două săptămâni de la momentul în care președintele Federației Române de Tenis spunea că România va fi reprezentată doar în proba de dublu feminin la Tokyo, de perechea formată din Monica Niculescu și Raluca Olaru.
"Tenisul românesc va fi reprezentat de o pereche de dublu la Tokyo. La dublu mă refer la Monica Niculescu și Raluca Olaru. Am înțeles că sunt calificate. Din păcate, celelalte fete au jucat prea mult. În plus, ele au trecut prin experiența asta (n.r. - restricțiile la turnee) și mi-au spus că nu pot să iasă să ia o gură de aer, stau numai închise în hotel și pe terenul de tenis. Pe de altă parte, trebuie să te obișnuiești pentru că altfel nu ai ce să faci", a spus Ion Țiriac la începutul acestei luni.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Simona Halep s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauză că nu s-a refăcut în totalitate după accidentarea suferită în luna mai, la Roma. Ulterior, și Irina Begu a anunțat că nu va merge la Tokyo după ce în ultimele luni a acuzat o stare de oboseală, iar după turneul de la Miami a fost diagnosticată cu mononucleoză.
Din fericire, România va avea, însă, o reprezentantă pe tabloul feminin, de pe care mai lipsesc, printre altele, Serena Williams, Bianca Andreescu, Sofia Kenin, Madison Keys și Monica Puig.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28