Simona Halep nu va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară. Anunțul a fost făcut de președintele COSR, Mihai Covaliu. Ulterior, sportiva a comentat pe rețelele de socializare decizia de a lipsi de la competiția pe care o aștepta atât de mult.
"Nimic nu mă face mai mândră decât șansa de a reprezenta România, dar, din păcate, recuperarea după accidentarea mea la gambă necesită mai mult timp și am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară.
După dezamăgirea cauzată de absența de la Roland Garros și Wimbledon, nevoia de a lipsi de la Jocurile Olimpice este extrem de greu de digerat, dar sunt hotărâtă să revin mai puternică. Îi voi urmări și îi voi susține pe sportivii români de acasă", a fost mesajul Simonei Halep.
Jocurile Olimpice
Rezumatul finalei de la Barcelona, Alcaraz - Carreno Busta
24/04/2022 LA 19:34
Sportiva anunțase încă de la începutul acestui an că principalul său obiectiv în 2021 este cucerirea unei medalii olimpice pentru România. Din păcate, accidentarea suferită la începutul lunii mai, la Roma, nu-i permite să revină pe teren pentru competiția de la Tokyo.
În această săptămână, din cauza problemei la gambă, Simona Halep s-a retras și de la Wimbledon, acesta fiind al doilea turneu de Grand Slam din 2021 pe care îl ratează din cauza accidentării.
Olympic Games 2024
Burse lunare de 1.500 de dolari pentru trei potențiale vedete ale României la JO Paris 2024
14/04/2022 LA 10:09
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice Paris 2024 | Organizatorii anunță un spectacol total la Ceremonia de Deschidere
23/03/2022 LA 14:23