Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Bara, pulverizată la Transylvania Open în optimi! Românca a câștigat doar trei game-uri

Irina Aldea

Publicat 28/10/2021 la 14:48 GMT+3

Irina Bara a încasat o înfrângere usturătoare în optimile de finală la Transylvania Open. Românca a câștigat doar trei game-uri în tot meciul.

Irina Bara

Credit imagine: Twitter

Irina Bara a fost eliminată azi în faza optimilor de finală la Transylvania Open de către suedeza Rebecca Peterson, ocupanta locului 99 WTA. Sportiva noastră a câștigat doar trei game-uri în tot meciul, cedând cu 0-6, 3-6, după o oră și 14 de minute de joc. În continuare, Peterson se va duela cu Lesia Tsurenko în faza sferturilor de finală.
Deși a obținut o victorie foarte bună în primul tur în fața Irinei Begu, Irina Bara, beneficiara unui wildcard, nu a reușit să mențină același nivel în continuare. Primul set cu Rebecca Peterson a debutat foarte slab pentru sportiva noastră, care nu a reușit să-și mențină serviciul niciodată în manșa inaugurală. Setul secund a debutat în aceeași direcție, cu Irina Bara, cedându-și serviciul prima în set.

Irina Bara, învinsă fără drept de apel în optimile de finală ale Transylvania Open

Aflată pe locul 138 WTA, Irina Bara avea azi o șansă importantă în fața Rebeccăi Peterson având în vedere terenul pe care se joacă, însă absența spectatorilor din tribune a cântărit greu în partida de azi. Rebecca Peterson a intrat pe teren cu o încredere debordantă, iar acest aspect s-a oglindit și în jocul ei pe toată durata partidei de la Cluj-Napoca. În primul meci disputat la Cluj, Rebecca Peterson a trecut de croata Jana Fett, ocupanta locului 207 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3, fiind la fel de încrezătoare în jocul ei.

Programul zilei la Transylvania Open

  • Barthel – Kostyuk 4-6, 4-6
  • Răducanu – Bogdan
  • Halep – Gracheva
  • Van Uytvanck - Kontaveit
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo