Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pelerina de "Dracula" i-a purtat noroc! Jaqueline Cristian s-a calificat spectaculos în optimi la Transylvania Open

Irina Aldea

Publicat 26/10/2021 la 19:03 GMT+3

Jaqueline Cristian este a doua româncă de azi care se califică în optimile de finală la Transylvania Open, după Irina Bara, care a învins-o pe compatrioata Irina Begu.

Kaja Juvan & Jaqueline Cristian. Credit foto: Ramona Toderaș

Credit imagine: Twitter

Ocupanta locului 105 WTA, Jaqueline Cristian, s-a calificat în optimile de finală la turneul de 250 de puncte de la Cluj, Transylvania Open, după ce a eliminat-o pe slovena Kaja Juvan, ocupanta locului 98 WTA, cu scorul de 3-6, 7-6 (8), 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat două ore și 48 de minute de joc.
Sportiva noastră a pășit pe teren în Sala Polivalentă din Cluj cu o pelerină de "Dracula" și a atras toate privirile, iar această apariție unică se pare că i-a purtat noroc româncei în vârstă de 23 de ani, care a ținut bine ritmul în manșa inaugurală, până la game-ul de 3-4, acolo unde și-a cedat serviciul, iar adversara a profitat și a încheiat setul.

Jaqueline Cristian, revenire spectaculoasă și calificare în optimi la Transylvania Open

Setul secund a debutat cu un break în dreptul slovenei, care a părut și mai determinată să se califice în optimi la turneul de la Cluj, însă Cristian a rămas în teren și a profitat de fiecare punct și de fiecare eroare a adversarei. Până la urmă, sportiva noastră a reușit să trimită partida în decisiv. Acolo am avut parte de continuarea unei lupte extrem de strânse, la finalul căreia românca a ieșit învingătoare. În continuare, Cristian se va duela cu favorita numărul 5 pentru un loc în sferturi, Ajla Tomljanovic.
Mai devreme, Irina Begu a fost eliminată de către Irina Bara. Beneficiară a unui wildcard, Irina Bara a profitat la maximum de șansa primită din partea organizatorilor Transylvania Open și a câștigat duelul 100% românesc disputat în compania Irinei Begu, ocupanta locului 57 WTA. Bara s-a impus la capătul unui meci maraton, de două ore și 27 de minute de joc, cu scorul de 7-6 (2), 0-6, 6-4.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo