Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep i-a pus gând rău lui Anett Kontaveit înaintea finalei de la Cluj: "Vreau cea mai dulce victorie!"

Irina Aldea

Publicat 30/10/2021 la 18:30 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în prima finală a anului 2021 după ce a trecut în penultimul act la Transylvania Open de Marta Kostyuk, favorita numărul 6 a turneului de la Cluj.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut sâmbătă la Cluj calificarea în prima ei finală din 2021, după ce a trecut în penultimul act de favorita numărul 6, Marta Kostyuk, ocupanta locului 55 WTA. Simona s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc. În continuare, campioana noastră se va duela cu Anett Kontaveit la Cluj pentru titlu.
Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră. Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în prima finală din 2021, la Transylvania Open

Sportiva noastră a recunoscut că este foarte motivată și dornică să câștige turneul de la Cluj-Napoca: "Mi-am dorit mult să joc finala aici. Este turneul meu de acasă și mă simt bine mereu aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu din acest sezon în această săptămână. Sunt motivată, fericită și abia aștept să joc finala de mâine.
Nu a fost ușor cu Marta, la Indian Wells a fost mai greu, acum știam că trebuie să joc ceva mai rapid. Acolo, ea nu a ratat atât de mult precum azi. Eu am luat mingea astăzi, iar serviciul m-a ajutat din nou. Vreau să dau totul, să fiu agresivă și să mă bucur de tenis. Când zâmbesc pe interior arăt și exteriorul mai bine. Sper ca ziua de mâine să fie cu noroc", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.
De asemenea, Simona a vorbit și despre adversara din finală, Anett Kontaveit: "Nu va fi ușor, este plină de încredere, a câștigat atât de multe meciuri. Pentru mine este un nou meci, o nouă finală și vreau să mă concentrez pe ce vreau eu să fac. Sunt motivată și atentă la ce am de făcut. Vreau cea mai dulce victorie, cea de acasă", a mai spus Simona pentru aceeași sursă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo