Simona Halep a obținut sâmbătă la Cluj calificarea în prima ei finală din 2021, după ce a trecut în penultimul act de favorita numărul 6, Marta Kostyuk, ocupanta locului 55 WTA. Simona s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, la capătul unui meci fantastic care a durat o oră de joc. În continuare, campioana noastră se va duela cu Anett Kontaveit la Cluj pentru titlu.
Simona Halep și Anett Kontaveit s-au întâlnit până acum în circuit de 3 ori, de fiecare dată ieșind victorioasă campioana noastră. Ultima dată când cele două s-au confruntat în circuit s-a întâmplat la Australian Open 2020. Atunci, Simona Halep se impunea cu 6-1, 6-1. De altfel, niciodată nu a reușit sportiva din Estonia să câștige un set în fața marii noastre campioane.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 11 ORE

Simona Halep, prima reacție după calificarea în prima finală din 2021, la Transylvania Open

Sportiva noastră a recunoscut că este foarte motivată și dornică să câștige turneul de la Cluj-Napoca: "Mi-am dorit mult să joc finala aici. Este turneul meu de acasă și mă simt bine mereu aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu din acest sezon în această săptămână. Sunt motivată, fericită și abia aștept să joc finala de mâine.
Nu a fost ușor cu Marta, la Indian Wells a fost mai greu, acum știam că trebuie să joc ceva mai rapid. Acolo, ea nu a ratat atât de mult precum azi. Eu am luat mingea astăzi, iar serviciul m-a ajutat din nou. Vreau să dau totul, să fiu agresivă și să mă bucur de tenis. Când zâmbesc pe interior arăt și exteriorul mai bine. Sper ca ziua de mâine să fie cu noroc", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.
De asemenea, Simona a vorbit și despre adversara din finală, Anett Kontaveit: "Nu va fi ușor, este plină de încredere, a câștigat atât de multe meciuri. Pentru mine este un nou meci, o nouă finală și vreau să mă concentrez pe ce vreau eu să fac. Sunt motivată și atentă la ce am de făcut. Vreau cea mai dulce victorie, cea de acasă", a mai spus Simona pentru aceeași sursă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11