Simona Halep, ajunsă pe locul 18 WTA, a obținut în această seară calificarea în sferturile de finală la Transylvania Open după ce a învins-o pe Varvara Gracheva, ocupanta locului 81 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 13 minute de joc. Acum, Simona Halep va da piept pentru un loc în semifinale cu Jaqueline Cristian.
După primul set, Simona Halep a cerut intervenția echipei medicale la vestiar acuzând o problemă în zona lombară. În debutul setului secund, Simona a părut precaută, dar apoi a dat drumul la braț treptat și a fost din nou prima care a dictat ritmul partidei. Chiar și așa, Simona le-a oferit fanilor săi o veste îngrijorătoare. La interviul de după meci, cu Alexandra Dulgheru, Simona a mărturisit că spatele "i s-a blocat și nu știe cum a câștigat acest meci".
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43

Ce a spus Simona Halep după meciul câștigat cu Varvara Gracheva

"Spatele s-a blocat, durerea mea era mare, nu am putut să mă mișc. Uneori ești obișnuit cu durerea, am vrut să continui să joc și să încerc să câștig. Nu știu cum am câștigat acest meci, dar mă bucur că am reușit. Fiind acasă, mi-am spus că nu pot renunța, că trebuie să insist pentru a câștiga acest meci. Acesta este principiul meu, să nu renunț niciodată. Chiar și când e dureros, trebuie să continui.
Știu cum să mă descurc cu aceste dureri. Am simțit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Fiecare meci e unul nou, mereu e greu împotriva unei compatrioate. Va fi greu, mă voi concentra pe ce am eu de făcut, sper să fiu pregătită de acest meci", a spus Simona Halep după meciul cu Gracheva.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27