Eurosport

Turneul ATP de la Sydney încălzește atmosfera fanilor tenisului cu transmisiuni LIVE pe Eurosport 1

Turneul ATP de la Sydney încălzește atmosfera fanilor tenisului cu transmisiuni LIVE pe Eurosport 1
By Eurosport

The 09/01/2018 at 18:37Updated The 09/01/2018 at 18:44

După o partidă care a durat 1 oră și 26 de minute, Horia Tecau și Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală de la Sydney.

Dacă ai câștigat titlul de două ori înainte, de ce nu te-ai întoarce pe terenurile unuia dintre turneele la care ai avut cele mai bune rezultate? Acesta este cazul lui Viktor Troicki, campionul turneului ATP de la Sydney în 2015 și 2016. Seria sa de 13 meciuri fără înfrângere, în semifinalele ediției din 2017, în portul australian a fost încheiată de jocul foarte bun al actualului campion, Gilles Muller. Anul acesta în turneul de simplu masculin, Troicki a fost eliminat de Alexander Dolgopolov în trei seturi, scor, 6-3, 6-7, 7-5 în 16-imile turneului. Dolgopolov urmează să-l întâlnească în optimile turneului Australian pe italianul Fabio Fognini.

Favoritul gazdelor, tânărul australian Alex De Minaur (167 ATP) își continuă începutul de an cu succes și la Sidney, după ce în urmă cu o săptămână a reușit să ajungă până în semifinalalele turneului de la Brisbane. În primul tur, acesta a reușit o victorie în fața mai experimentatului Fernando Verdasco în două seturi, 6-4, 6-2. Minaur urmează să-l întâlnească în optimile competiției pe numărul 30 mondial, bosniacul Damir Dzumhur. În optimile turneul de simplu masculin s-au mai calificat și spaniolul Feliciano Lopez, Paolo Lorenzi, Albert Ramos-Vinolas, francezul Benoit Paire și australianul John Millman care pot fi urmăriți în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

În turneul de dublu masculin Horia Tecau și Jean-Julien Rojer au reușit să se califice în sferturile de finală ale competiției, după ce au învins la Sydney cu scorul de 7-6 (3), 6-4, cuplul Paolo Lorenzi (Italia), Mischa Zverev (Germania). Prin calificarea în sferturile de finală Tecau și Rojer și-au asigurat un cec de 4.140 de euro și 45 de puncte ATP.