În vârstă de 41 de ani, Gaudio a fost surprins de echipajele de poliție din Argentina pe o stradă din Buenos Aires, asta în ciuda faptului că nu avea voie să părăsească locuința, din cauza pandemiei de coronavirus, care a pus și pune probleme la nivel global. Ba mai mult, fostul tenismen era însoțit de un prieten, dar poliția a sesizat imediat încălcarea regulamentului și l-au oprit pe Gaudio.
Situația s-a complicat cu adevărat în momentul în care campionul de la Roland Garros din 2004 a încercat să schimbe sensul pe care mergea pentru a pierde urma polițiștilor, însă el a fost până la urmă oprit. Cea mai mare publicație din Argentina, Clarin, transmite faptul că Gaudio riscă acum să petreacă între șase luni și doi ani în spatele gratiilor.
https://i.eurosport.com/2020/04/21/2809150.jpg
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 14 MINUTE
"Am ieșit până jos, voiam să merg la restaurantul chinezesc de pe colț. N-am putut să merg nici măcar câțiva metri pentru că poliția m-a trimis înapoi în casă", a declarat Gaudio, care a câștigat din tenis peste șase milioane de dolari. Cea mai bună poziție a lui în clasamentul ATP a fost locul 5 ATP. În 2004 a obținut cea mai mare performanță a carierei, reușind să câștige Roland Garros.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Granollers/Zeballos - Andujar/Martinez - Australian Open
ACUM 19 MINUTE