Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania a câștigat United Cup 2024! Zverev a produs o revenire de excepție în finala cu Polonia

Irina Aldea

Publicat 07/01/2024 la 16:37 GMT+2

Alexander Zverev a condus Germania spre titlul United Cup 2024 după ce a salvat două mingi de titlu în marea finală cu Polonia. Germanul l-a învins pe Hurkacz pentru ca mai apoi să câștige la dublu mixt alături de Siegemund în fața dublului Swiatek / Hurkacz.

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Germania a reușit o revenire remarcabilă și a învins Polonia cu 2-1 la Sydney, cucerind trofeul United Cup după o luptă foarte dificilă. Aceasta a fost a doua ediție United Cup, prima fiind câștigată în 2023 de Statele Unite ale Americii. Ziua a debutat cu victoria Igăi Swiatek în fața lui Angelique Kerber, proaspăt revenită în circuit, cu scorul de 6-3, 6-0, după o oră și 12 minute de joc.
Astfel, confruntarea dintre Germania și Polonia a început în avantajul polonezilor, care au fost extrem de aproape de titlu la partida dintre Alexander Zverev și Hubert Hurkacz. Germanul de pe locul 7 ATP a salvat două mingi de meci, și totodată de titlu, în fața adversarului său, impunându-se până la urmă cu scorul de (3) 6-7, 7-6 (6), 6-4, după trei ore și două minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

Germania a câștigat a doua ediție a United Cup! Alexander Zverev, "eroul" nemților

Alexander Zverev a adus așadar egalarea pentru Germania, o egalare la general nesperată. Zverev a făcut mai apoi echipă cu Laura Siegemund pentru a înfrunta echipa din care au făcut parte Iga Swiatek și Hubert Hurkacz, un dublu favorit la medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris de anul acesta.
Zverev ș Siegemund s-au impus cu scorul de 6-4, 5-7, 10-4 pe Ken Rosewall Arena după o oră și 46 de minute de joc, câștigând marele trofeu pentru Germania la ora locală 00.45. Deși polonezii au câștigat 12 din cele 15 meciuri disputate la United Cup 2024, n-au reușit să câștige marele trofeu, Zverev demonstrând un spirit de luptă impresionant.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol