Fost lider mondial în clasamentul WTA, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului organizat la Linz după ce a trecut de Jasmine Paolini, favorita numărul 7 de pe tabloul principal, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-0, la capătul unui meci foarte tensionat care a durat două ore și 14 minute de joc.
În continuare, Simona se va duela în Austria cu învingătoarea meciului dintre Jaqueline Cristian și Veronika Kudermetova, favorita numărul 4 de pe tabloul principal. Simona Halep poate obține la Linz primul titlu al anului 2021. Accidentată pentru o bună bucată din acest sezon competițional, Simona a fost ținută departe de mai multe turnee la care spera să obține rezultate excelente.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep, calificare spectaculoasă în semifinale la Linz. Prima reacție a româncei

"A fost un meci foarte dificil pentru că ea a jucat atât de rapid și de puternic. La începutul meciului n-am avut timp să fac nimic pe teren, dar apoi am început să folosesc slice-ul și să schimb ritmul, dar să joc și mai agresiv. Am crezut în șansa mea și n-am renunțat, pentru că ăsta este principiul meu acum, să lupt până la final", a spus Simona la interviul de după meci.
Simona și-a cerut scuze apoi pentru ieșirile nervoase din timpul meciului: "Îmi cer scuze pentru asta, nu e frumos, dar câteodată trebuie să fac asta". Mai apoi, dubla campioană de Grand Slam din Constanța le-a mulțumit fanilor numeroși din tribune pentru prezența lor la turneul de la Linz.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02