Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pe terenurile exterioare de la US Open, startul partidelor este amânat, din cauza câtorva picături de ploaie. Se joacă doar pe arenele care dispun de acoperiș retractabil. S-a dat start-joc doar pe Louis Armstrong Arena, acolo unde Garbine Muguruza o înfruntă pe Nao Hibino.

S. Cîrstea vs C. McHale | US Open
Simplu feminin | Rundă 1 | 01.09.2020 | Court 7
Finalizat
S. Cîrstea
6
7

C. McHale
4
5
În direct
Actualizări în direct
Cezara Paraschiv

Actualizat 01/09/2020 la 20:42 GMT+3


6-4, 7-5
Live comment icon
Sorana Cîrstea încheie în stil de mare campioană, cu rever câștigător în lung de linie. Este prima româncă ajunsă în turul doi la US Open 2020.
6-4, 6-5
Cîrstea face un game mai bun pe serviciu, strânge pumnul și va avea o pauză mult mai liniștită, ajungând din nou la un game de victorie.
6-4, 5-5
Setul doi intră în prelungiri. Sorana va servi pentru a-și asigura cel puțin intrarea în tie-break.
6-4, 5-4
Live comment icon
Christina McHale reușește pentru a doua oară în acest set re-break-ul, refuzându-i pentru moment bucuria Soranei.
6-4, 5-3
Live comment icon
Sorana Cîrstea reușește break-ul, profitând de faptul că McHale păcătuiește cu dublă greșeală. Românca va servi pentru calificarea în turul secund.
6-4, 4-3
Cîrstea are ceva emoții, după ce părea că se îndreaptă spre un game alb, la 40-0. McHale a câștigat două puncte consecutiv, însă românca a evitat prelungirile game-ului.
6-4, 3-3
Live comment icon
McHale a echilibrat setul secund, reușind să își adjudece opt din ultimele zece puncte disputate.
6-4, 3-2
Live comment icon
Re-break pentru Christina McHale. Cîrstea a câștigat un singur punct în acest game pe lansare. Românca are de două ori mai multe greșeli neforțate în setul doi decât adversara sa.
6-4, 3-1
Live comment icon
Sorana Cîrstea reușește primul break și în setul secund, în game-ul cu numărul patru.
6-4, 2-1
Live comment icon
Se merge în continuare pe serviciu. Cîrstea are 71% frecvența primului serviciu și 71% eficiență.
6-4, 1-0
Cîrstea începe în forță setul secund, cu game alb pe lansare. Până acum, la US Open, Sorana a câștigat 8 din 10 meciuri de pe tabloul principal în care și-a adjudecat primul set. Doar Anna Tatishvili (în 2012) și Ana Bogdan (în 2016) au reușit o "remontada" în fața Soranei.
6-4
Live comment icon
Cîrstea își adjudecă primul set, după ce realizează al doilea său break: McHale a ratat două mingi de 5-5, iar românca a pus presiune până când americanca a cedat, înainte de borna de 50 de minute de joc.
5-4
Live comment icon
Sorana Cîrstea ratează șansa de a închide manșa inaugurală. A salvat doar prima minge de break avută de McHale, care a decis să renunțe și la mâneca elastică de pe brațul stâng.
5-3
Cîrstea a reușit o scurtă frumoasă în acest game, a amenințat deja lansarea lui McHale, însă americanca și-a apărat cu succes lansarea, reducând din diferență.
5-2
Cîrstea revine de la 15-40 pe serviciu și se încurajează vocal. A dat de bucluc din cauza câtorva greșeli, însă confirmă break-ul și se desprinde în premieră la trei game-uri distanță de McHale pe tabelă.
4-2
Live comment icon
Christina McHale nu se adună la timp după șansele ratate în game-ul anterior, iar Sorana Cîrstea obține primul break al meciului.
3-2
Live comment icon
Cîrstea a gestionat bine primul moment greu al partidei. Christina McHale a fost mai eficientă în acest start de meci decât Sorana în a pune în teren returul pe prima minge adversă, iar în acest game cu numărul cinci și-a creat primele mingi de break, reușind să surprindă și cu scurta, și cu răspunsul la urcarea la fileu a româncei. Sorana a rezistat însă și revine la conducere pe tabelă.
2-2
Cîrstea rămâne exactă în spatele serviciului, iar McHale răspunde cu aceeași precizie.
1-1
McHale răspunde cu hold la zero în duelul de pe Terenul 7.
1-0
Live comment icon
Deși a jucat de trei ori cu serviciul secund, Sorana Cîrstea a trecut cu bine de prima tură pe lansare.