Serena Williams a fost învinsă aseară în semifinalele US Open 2020, după ce a cedat o partidă pe care a început-o deținând controlul din toate punctele de vedere. Marea campioană din SUA a cedat în fața Victoriei Azarenka, scor 6-1, 3-6, 3-6 și și-a văzut din nou năruit visul de a egala recordul all-time deținut de Margaret Court. În acest context, la 39 de ani, Serena Williams pare a avea tot mai puțin timp la dispoziție să ajungă la titlul major cu numărul 24.
De aceeași părere este și expertul Eurosport, Mats Wilander. Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, Wilander crede că Serena Williams nu mai deține tot ce are nevoie acum în tenisul mondial feminin pentru a ajunge la titlul cu numărul 24, mai ales în contextul în care tot mai multe jucătoare tinere demonstrează calitate în joc și vor să acapareze atenția în WTA.

Mats Wilander, pronostic sumbru pentru Serena Williams

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
"Serena ar fi putut la fel de bine să câștige acest meci, era la conducere. Cred că ar trebui să ia în calcul să se oprească, ar mai putea cuceri un titlu, dar jucătoarele tinere par că devin din ce în ce mai bune. Cred că visul ei e să mai câștige un titlu major, nu cred că se gândește neapărat la titlul 24. Cred că știe că este cea mai bună din istorie și vrea să demonstreze asta din nou. Serena urăște să piardă și vrea să continue pentru că iubește competiția.
Se încurcă pentru că vrea să câștige titlul 24? Sau pur și simplu nu mai e îndeajuns de bună? Aceasta este marea întrebare. Personal, cred că nu mai e îndeajuns de bună. Nu mi se pare că se încurcă în vreun fel din cauza presiunii pentru că are atâta experiență. Serena nu mai e la fel de bună, nu atât de bună pe cât obișnuia să fie. Celelalte fete sunt mai bune decât ea acum și o pot învinge. Nu mai poate să le bată pe jucătoarele tinere cu 6-2, 6-2, cum făcea cândva. Vestiarul simte acum că are o șansă oricând în fața ei. E în continuare foarte bună, dar nu grozavă, așa cum era", a spus Mats Wilander după meciul de aseară.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11