Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams, calificare sigură în turul trei la US Open! Next: "derby-ul" cu Sloane Stephens

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2020 la 04:18 GMT+3

Serena Williams, a opta jucătoare a lumii, s-a calificat în turul al treilea la US Open și urmează a avea o adversară pe măsură.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams s-a calificat la ediția din 2020 a US Open în turul al treilea, după ce a eliminat-o fără nicio emoție pe sportiva din Rusia, Margarita Gasparyan, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Marea campioană din Statele Unite ale Americii trecuse anterior de compatrioata Kristie Ahn, în primul tur de la Flushing Meadows.
Dacă până acum a obținut calificări sigure, după victorii adjudecate în minimum de seturi, pentru Serena Williams urmează o adevărată încercare în turul al treilea: derby-ul cu Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open. Va fi fără doar și poate cel mai interesant duel din turul trei pe tabloul de simplu feminin. Serena Williams s-a mai impus la US Open în alte șase rânduri (1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014) și urmărește să cucerească titlul major cu numărul 24 al carierei.

Serena Williams, duel de gală la New York cu Sloane Stephens

Pentru Serena Williams și Sloane Stephens, meciul din turul al treilea de la US Open 2020 va fi a șaptea întâlnire directă dintre cele două mai sportive. Serena conduce această bătălie cu scoruld e 5-1. Stephens s-a impus o singură dată așadar, în 2013, la turneul de Grand Slam de la Australian Open. Meciul va avea loc sâmbătă seară sau noaptea, în funcție de cum programa organizatorii super-meciul din turul al treilea.
Serena a vorbit despre duelul cu Sloane Stephens după ce a câștigat meciul cu Margarita Gasparyan: “Sloane joacă atât de bine... va fi un meci foarte greu. A câștigat aici înainte, m-a și învins. Ai impresia că nu se agață deloc de energia pe care o are, iar apoi, de unde nu te aștepți, BAM, cinci lovituri direct câștigătoare, una după alta”, a spus Serena Williams.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo