Eliminată încă din optimile de finală săptămâna trecută la turneul de la Cincinnati, Serena Williams a părut mult mai dispusă la joc azi, în meciul din primul tur de la US Open. Marea campioană din Statele Unite ale Americii s-a calificat în runda secundă după ce a trecut de compatrioata ei, Kristie Ahn, scor 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.
Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open a început greu meciul, iar Ahn a profitat cu fiecare șansă pe care și-a procurat-o sau pe care a primit-o în dar de la Serena. Americanca și-a reglat tirul la timp și a obținut o calificare facilă în turul al doilea la turneul ei de casă, pe care l-a câștigat în șase rânduri: 1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014. În urma acestei victorii, Serena Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe victorii din istoria turneului major american:
Tenis
Darren Cahill, cap de listă pentru a fi noul antrenor al Emmei Răducanu
ACUM 17 ORE

Serena Williams, pe urmele titlului major cu numărul 24

US Open 2020 reprezintă pentru Serena Williams probabil cea mai mare șansă de a-și trece în palmares titlul major cu numărul 24, titlu pe care-l urmărește încă din 2018, de când a revenit în circuit după ce a dat naștere fetiței ei, Olympia Ohanian. Cu doar patru jucătoare din Top 10 prezente la Flushing Meadows, printre care și ea, Serena este hotărâtă să dea tot ce are mai bun pentru a egala recordul deținut de australianca Margaret Court.
În turul al doilea la US Open, Serena Williams va da piept cu rusoaica Margarita Gasparyan. Aceasta din urmă a trecut de Monica Puig în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 6-0, la capătul unui meci care a durat două ore și 20 de minute de joc. Meciul dintre Serena Williams și Margarita Gasparyan va avea loc joi seară/noapte, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24