Sloane Stephens, fostă campioană la Flushing Meadows, a fost mult prea puternică pentru Mihaela Buzărnescu în primul tur la New York. Sportiva noastră a cedat în fața americancei la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc. Scorul final a fost 3-6, 3-6. Pentru Miki, partida cu Stephens din turul întâi a fost primul meci după aproape un an în care nu a mai disputat vreun meci oficial.
Încă din startul partidei, Sloane Stephens a forțat și a obținut imediat break-ul. La serviciu nu a întâmpinat probleme, însă a primit și o mulțime de cadouri din partea Mihaelei Buzărnescu. Românca a greșit mai multe lovituri, iar americanca a profitat de fiecare șansă primită. În continuare, Stephens o va întâlni la Flushing Meadows pe

Mihaela Buzărnescu, eliminată de la US Open din primul tur

US Open
Kerber supraviețuiește și e în optimi la US Open 2021! Angie, victorie mare cu Sloane Stephens
03/09/2021 LA 22:22
Miki disputase ultimul ei meci în circuit anul trecut, pe 21 septembrie. Atunci, ea s-a retras din meciul cu Jaqueline Cristian disputat Tashkent, Uzbekistan. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows a debutat pe 31 august și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Până acum, dintre românce, doar Sorana Cîrstea a obținut calificarea în turul al doilea. Irina Begu a fost eliminată de Petra Kvitova.
US Open
US Open 2021 | Stephens, victorie dramatică cu Keys în primul tur, în reeditarea finalei din 2017
30/08/2021 LA 18:34
Winners Open
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala Winners Open la Cluj! Înfrângere gra cu Sherif
07/08/2021 LA 14:39