Sloane Stephens, fostă campioană la Flushing Meadows, a fost mult prea puternică pentru Mihaela Buzărnescu în primul tur la New York. Sportiva noastră a cedat în fața americancei la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc. Scorul final a fost 3-6, 3-6. Pentru Miki, partida cu Stephens din turul întâi a fost primul meci după aproape un an în care nu a mai disputat vreun meci oficial.
Încă din startul partidei, Sloane Stephens a forțat și a obținut imediat break-ul. La serviciu nu a întâmpinat probleme, însă a primit și o mulțime de cadouri din partea Mihaelei Buzărnescu. Românca a greșit mai multe lovituri, iar americanca a profitat de fiecare șansă primită. În continuare, Stephens o va întâlni la Flushing Meadows pe

Mihaela Buzărnescu, eliminată de la US Open din primul tur

Australian Open
Emma Răducanu, start lansat la Australian Open! Britanica, tot mai aproape de un duel cu Halep
IERI LA 12:54
Miki disputase ultimul ei meci în circuit anul trecut, pe 21 septembrie. Atunci, ea s-a retras din meciul cu Jaqueline Cristian disputat Tashkent, Uzbekistan. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows a debutat pe 31 august și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Până acum, dintre românce, doar Sorana Cîrstea a obținut calificarea în turul al doilea. Irina Begu a fost eliminată de Petra Kvitova.
US Open
Kerber supraviețuiește și e în optimi la US Open 2021! Angie, victorie mare cu Sloane Stephens
03/09/2021 LA 22:22
US Open
US Open 2021 | Stephens, victorie dramatică cu Keys în primul tur, în reeditarea finalei din 2017
30/08/2021 LA 18:34