Sloane Stephens, fostă campioană la Flushing Meadows, a fost mult prea puternică pentru Mihaela Buzărnescu în primul tur la New York. Sportiva noastră a cedat în fața americancei la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc. Scorul final a fost 3-6, 3-6. Pentru Miki, partida cu Stephens din turul întâi a fost primul meci după aproape un an în care nu a mai disputat vreun meci oficial.
Încă din startul partidei, Sloane Stephens a forțat și a obținut imediat break-ul. La serviciu nu a întâmpinat probleme, însă a primit și o mulțime de cadouri din partea Mihaelei Buzărnescu. Românca a greșit mai multe lovituri, iar americanca a profitat de fiecare șansă primită. În continuare, Stephens o va întâlni la Flushing Meadows pe

Mihaela Buzărnescu, eliminată de la US Open din primul tur

Wimbledon
Buzărnescu a risipit misterul: de ce au obligat-o organizatorii Wimbledon să se schimbe
28/06/2022 LA 12:55
Miki disputase ultimul ei meci în circuit anul trecut, pe 21 septembrie. Atunci, ea s-a retras din meciul cu Jaqueline Cristian disputat Tashkent, Uzbekistan. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows a debutat pe 31 august și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Până acum, dintre românce, doar Sorana Cîrstea a obținut calificarea în turul al doilea. Irina Begu a fost eliminată de Petra Kvitova.
Wimbledon
Buzărnescu, victorie la Wimbledon, în primul tur, după ce organizatorii au forțat-o să se schimbe
28/06/2022 LA 11:36
Roland Garros
Sorana Cîrstea, după eșecul cu Sloane Stephens: "Data viitoare, când am 6-3, 2-0 trebuie să câștig"
25/05/2022 LA 18:26