Pe măsură ce avansează în competiție, Novak Djokovic își ridică nivelul. În turul secund nu i-a dat nicio șansă olandezului Tallon Griekspoor, numărul 121 mondial. Nole a cedat doar 7 game-uri, scor 6-2, 6-3, 6-2, și a petrecut pe teren fix 100 de minute.
SIMONA HALEP JOACĂ AZI LA US OPEN, ÎN TURUL 3, ÎN DIRECT PE EUROSPORT. ORA DISPUTEI CU RYBAKINA
"Am găsit intensitatea corectă, am jucat mai bine decât acum două zile", au fost primele cuvinte rostite de Novak Djokovic după acest meci. Sârbul și-a apropiat apoi publicul:
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31
"Atmosfera a fost foarte bună, întotdeauna mă simt bine când joc în sesiunea de noapte în fața fanilor. Spectatorii îmi aduc energie. Să ne aducem aminte cum a fost anul trecut (n.r. s-a jucat fără spectatori), este nemaipomenit că v-ați întors întors în tribune".
După această victorie, Novak Djokovic s-a apropiat la 5 victorii de o performanță istorică, să câștige toate cele patru turnee de Grand Slam în același an. În turul 3, Nole îl va avea în față pe Kei Nishikori.
GAEL MONFILS A AVUT PARTE DE O MARE SURPRIZĂ LA FINALUL PARTIDEI CU STEVE JOHNSON
Întrebat de John McEnroe care parte este mai dificilă de gestionat în acest zile, fizică sau mentală, numărul 1 mondial a răspuns: "Cred că mental. Fizic mă simt bine. Cu cât joc mai mult, cu atât simt că am mai multe șanse de a învinge", a răspuns Novak Djokovic.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58