Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Simona Halep joacă azi la US Open, în turul 3, în direct pe Eurosport. Ora disputei cu Rybakina

Andrei Nicolae

Actualizat 03/09/2021 la 06:52 GMT+3

Simona Halep va evolua azi, de la ora 18:00, în turul 3 la US Open, în direct la Eurosport, contra sportivei din Kazakhstan, Elena Rybakina.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep revine în scenă în ziua a 5-a la US Open, în tentativa de a se califica în optimile de finală ale turneului. Ea o va avea în față pe Elena Rybakina, o jucătoare din Kazakhstan, în vârstă de 22 de ani, clasată pe locul 20 WTA.
Simona Halep are un ascendent moral în fața adversarei din turul 3, după ce a învins-o anul trecut în finala de la Dubai cu 3-6, 6-3, 7-6. Ele ar fi trebuit să fie adversare și în 2019, în turul 3 la Wuhan, dar românca a abandonat.
picture

US Open 2021 | Interviu exclusiv cu Simona Halep după victoria clară cu Kristína Kučová

Meciul Simona Halep – Elena Rybakina este în deschidere pe Louis Armstrong

Organizatorii au decis ca întâlnirea Simona Halep – Elena Rybakina să aibă loc chiar în deschidere pe arena Louis Armstrong, cu începere de la ora 18:00. Pe terenul 2 ca mărime din cadrul complexului de la Flushing Meadows sunt programate alte patru partide, iar alte nume mari precum Daniil Medvedev, Sloane Stephens, Angelique Kerber și Aryna Sabalenka vor evolua după Simona Halep.
Învingătoarea întâlnirii dintre Simona și Elena va juca în optimi cu Elina Svitolina sau Daria Kasatkina.
Ambele sportive s-au calificat în turul 3 fără set pierdut. Simona Halep a depășit-o în primul tur pe Camila Giorgi, apoi s-a impus la pas cu Kristina Kucova. Elena Rybakina a trecut de Aliaksandra Sasnovich în turul inaugural, scor 6-2, 6-3. În următoarea partidă, sportiva din Kazakhstan a cedat tot 5 game-uri, în fața Carolinei Garcia: 6-1, 6-4.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo