Emma Răducanu a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, primul ei turneu de Grand Slam la senioare. Nu a trecut mult timp până când sportiva de origine română și-a făcut apariția în calificările de la US Open, acolo unde a câștigat titlul, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3.
La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set. Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a atras privirile tuturor.
Tenis
Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj: "E foarte entuziasmată, mi-a spus ce vrea să viziteze în România"
ACUM 2 ORE

Ce a făcut Emma Răducanu cu echipamentul în care a cucerit US Open 2021

Chiar dacă a cucerit titlul de la US Open într-o ținută specială, Emma Răducanu nu și-a dorit să păstreze echipamentul în care a scris istorie și l-a donat celor de la Tennis Hall of Fame: "Un parcurs legendar: protejat!
Prima sportivă din toate timpurile venită din calificări care câștigă un titlu major își are locul în casa istoriei tenisului. Mulțumim, Emma Răducanu, pentru că ai donat ținuta memorabilă purtată la US Open colecției ITHF", au scris cei de la Tennis Hall of Fame, pe Twitter.

Darren Cahill, antrenorul Emmei Răducanu?

Emma Răducanu a renunțat la serviciile antrenorului Andrew Richardson, după ce a triumfat surprizător la US Open. Acum, jucătoarea britanică este în cautarea unui antrenor mai experiementat care să o ajute să gestioneze succesul și să devină numărul 1 mondial. Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma să-l coopteze pe Darren Cahill în echipă.
Simona Halep a vorbit despre posibila colaborare dintre Cahill și Răducanu: "Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva. Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante", a spus Simona.
Tenis
Emma Răducanu s-a retras de la Transylvania Open! Anunțul organizatorilor privind motivul
ACUM 3 ORE
Tenis
Emma Răducanu pierde în primul tur la Ostrava! Înfrângere în două seturi în fața favoritei a cincea
IERI LA 16:07