Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu, calificare la pas în turul 3 la US Open 2021! Sportiva de origine română, victorie cu Zhang

Irina Aldea

Publicat 02/09/2021 la 20:32 GMT+3

Emma Răducanu continuă să surprindă pe toată lumea cu tenisul ei. Puștoaica de origine română s-a calificat în turul 3 la US Open la prima ei apariție pe tabloul principal.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Clasată pe locul 150 WTA, Emma Răducanu sfidează orice așteptări în circuitul feminin de tenis. Puștoaica de origine română s-a calificat în turul 3 la US Open 2021 după ce a trecut de Shuai Zhang, ocupantă a locului 49 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.
În continuare, sportiva reprezentând Marea Britanie se va duela pentru un loc în optimile de finală cu învingătoarea meciului Sara Sorribes Tormo - Hu-Wei Hsieh, având, iată, șanse foarte mari să treacă și de acest meci, având în vedere că nu întâlnește deocamdată un cap de serie la Flushing Meadows.

Emma Răducanu e în turul 3 la US Open, la prima participare a ei la New York

Emma Răducanu a defilat de-a dreptul în meciul Shuai Zhang, una dintre jucătoarele periculoase din circuit, în ciuda locului ocupat în clasament în prezent. În primul set, Emma a obținut două break-uri care s-au dovedit a fi decisive în economia manșei.
Serviciul a fost azi pentru sportiva din Marea Britanie o armă fantastică, iar Zhang nu a reușit pur și simplu să-i pună probleme în niciun moment. Emma Răducanu a trecut în primul tur de elvețianca Stefanie Voegele cedând doar 5 game-uri. Până acum, anul 2021 a reprezentat pentru Emma Răducanu un sezon al începerii ascensiunii și e foarte posibil ca această serie de evoluții foarte bune să continue la New York.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo