Clasată pe locul 150 WTA, Emma Răducanu sfidează orice așteptări în circuitul feminin de tenis. Puștoaica de origine română s-a calificat în turul 3 la US Open 2021 după ce a trecut de Shuai Zhang, ocupantă a locului 49 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc.
În continuare, sportiva reprezentând Marea Britanie se va duela pentru un loc în optimile de finală cu învingătoarea meciului Sara Sorribes Tormo - Hu-Wei Hsieh, având, iată, șanse foarte mari să treacă și de acest meci, având în vedere că nu întâlnește deocamdată un cap de serie la Flushing Meadows.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05

Emma Răducanu e în turul 3 la US Open, la prima participare a ei la New York

Emma Răducanu a defilat de-a dreptul în meciul Shuai Zhang, una dintre jucătoarele periculoase din circuit, în ciuda locului ocupat în clasament în prezent. În primul set, Emma a obținut două break-uri care s-au dovedit a fi decisive în economia manșei.
Serviciul a fost azi pentru sportiva din Marea Britanie o armă fantastică, iar Zhang nu a reușit pur și simplu să-i pună probleme în niciun moment. Emma Răducanu a trecut în primul tur de elvețianca Stefanie Voegele cedând doar 5 game-uri. Până acum, anul 2021 a reprezentat pentru Emma Răducanu un sezon al începerii ascensiunii și e foarte posibil ca această serie de evoluții foarte bune să continue la New York.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12