Ocupant al locului 55 ATP, Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de Stefanos Tsitsipas în turul al treilea, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (2), 0-6, 7-6 (5), la capătul unui meci epic care a durat patru ore și 11 minute de joc.
Stefanos Tsitsipas a trecut iar prin emoții uriașe la US Open. Grecul, care nu a depășit niciodată faza rundei a treia pe hardul american, a fost pus serios la încercare de tânărul Carlos Alcaraz, marea speranță a tenisului masculin din Spania.
Roland Garros
Carlos Alcaraz, lecție de supraviețuire la Roland Garros! E în turul 3, după un meci dramatic
ACUM 21 ORE
MOMENT INCREDIBIL! O SPECTATOARE A INTRAT PE TEREN LA HALEP - RYBAKINA PENTRU UN SELFIE

Carlos Alcaraz, meci magic în turul 3 la US Open 2021

În primul set, Carlos Alcaraz a produs tenis magic și l-a luat prin surprindere pe grec, însă în setul secund situația s-a echilibrat, iar favoritul numărul 3 a reușit să egaleze la seturi. În manșa a treia, ibericul a fost din nou la înălțime, iar în tiebreak a făcut legea, cedând doar două puncte. E adevărat, și pe fondul greșelilor comise rând pe rând de grec.
După acest set pierdut la tiebreak, Stefanos Tsitsipas a apelat din nou la tehnica "vestiarul", care s-a dovedit a fi câștigătoare și de această dată, asta pentru că setul 4 a fost câștigat la 0 de cel poreclit "zeul grec". Purtat de valul de entuziasm al spectatorilor de pe Arena Arthur Ashe, Carlos Alcaraz a fost de-a dreptul magistral în decisiv. Precis, neiertător și foarte motivat, ibericul a produs un tenis fantastic în setul 5, iar Stefanos Tsitsipas s-a văzut învins în final.
În primul tur, Stefanos Tsitsipas a trecut de Andy Murray în cinci seturi, iar în runda a doua l-a învins pe Adrian Mannarino în 4 seturi, de fiecare dată luându-și pauze lungi de vestiar după pierderea seturilor. Alcaraz, de partea cealaltă, a trecut de Cameron Norrie și Rinderknech, cedând un singur set.
HALEP E ÎN OPTIMI LA US OPEN, DAR NU E PRINTRE FAVORITELE BOOKMAKERILOR LA CÂȘTIGAREA TURNEULUI
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
23/05/2022 LA 13:39
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
23/05/2022 LA 11:28