Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Carlos Alcaraz, victorie fantastică la US Open 2021! Ibericul e în optimi, după bătălia cu Tsitsipas

Irina Aldea

Actualizat 04/09/2021 la 02:33 GMT+3

Carlos Alcaraz, marea speranță a tenisului masculin din Spania, a obținut calificarea în optimile de finală la US Open 2021 după ce l-a învins pe favoritul numărul 3, Stefanos Tsitsipas.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Ocupant al locului 55 ATP, Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de Stefanos Tsitsipas în turul al treilea, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (2), 0-6, 7-6 (5), la capătul unui meci epic care a durat patru ore și 11 minute de joc.
Stefanos Tsitsipas a trecut iar prin emoții uriașe la US Open. Grecul, care nu a depășit niciodată faza rundei a treia pe hardul american, a fost pus serios la încercare de tânărul Carlos Alcaraz, marea speranță a tenisului masculin din Spania.

Carlos Alcaraz, meci magic în turul 3 la US Open 2021

În primul set, Carlos Alcaraz a produs tenis magic și l-a luat prin surprindere pe grec, însă în setul secund situația s-a echilibrat, iar favoritul numărul 3 a reușit să egaleze la seturi. În manșa a treia, ibericul a fost din nou la înălțime, iar în tiebreak a făcut legea, cedând doar două puncte. E adevărat, și pe fondul greșelilor comise rând pe rând de grec.
După acest set pierdut la tiebreak, Stefanos Tsitsipas a apelat din nou la tehnica "vestiarul", care s-a dovedit a fi câștigătoare și de această dată, asta pentru că setul 4 a fost câștigat la 0 de cel poreclit "zeul grec". Purtat de valul de entuziasm al spectatorilor de pe Arena Arthur Ashe, Carlos Alcaraz a fost de-a dreptul magistral în decisiv. Precis, neiertător și foarte motivat, ibericul a produs un tenis fantastic în setul 5, iar Stefanos Tsitsipas s-a văzut învins în final.
În primul tur, Stefanos Tsitsipas a trecut de Andy Murray în cinci seturi, iar în runda a doua l-a învins pe Adrian Mannarino în 4 seturi, de fiecare dată luându-și pauze lungi de vestiar după pierderea seturilor. Alcaraz, de partea cealaltă, a trecut de Cameron Norrie și Rinderknech, cedând un singur set.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo