Partida dintre Halep și Rybakina a avut de toate: un prim set dramatic, în care Simona a salvat 4 mingi de set și a ratat 6, un tie-break de 25 de minute, reveniri spectaculoase și puncte de mare calitate. Și, în setul doi, a avut chiar și o spectatoare pe teren, care a profitat de neatenția stewarzilor pentru a-și face un selfie.
CITEȘTE ȘI:
HALEP, IMPRESIONANTĂ! SCHETT ȘI CORRETJA AU ÎNTORS PE TOATE PĂRȚILE EVOLUȚIA SIMONEI
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 8 ORE

Stewarzii de la US Open, înșelați de o spectatoare, în partida Halep - Rybakina

Fana a intrat pe teren în apropierea băncii în care se afla Halep și din fericire nu a avut vreun gând "necurat". În trecut am asistat la suporteri fanatici care au atacat jucătorii în situații similare, cel mai cunoscut caz fiind cel al Monicăi Seleș.
Spectatoarea de la US Open s-a rezumat din fericire doar la un selfie, apoi s-a întors în tribune, fără ca cineva din rândul celor responsabili cu securitatea să observe.

Moment incredibil! O spectatoare a intrat pe teren la Halep - Rybakina pentru un selfie

Altfel, de notat că Halep va juca în optimi la US Open duminică, împotriva Elinei Svitolina. În ceea ce o privește pe Rybakina, sportiva învinsă de Simo vineri, aceasta s-a retras din probele de dublu și dublu mixt, semn că accidentarea care i-a dat bătăi începând din setul secund e una destul de serioasă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 8 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43