Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#DetaliiTehnice | Moment incredibil! O spectatoare a intrat pe teren la Halep - Rybakina pentru un selfie

Cristian Mihală

Actualizat 08/09/2021 la 16:26 GMT+3

Moment incredibil în setul secund al partidei dintre Halep și Rybakina. În timp ce cele două jucătoare primeau îngrijiri medicale, acuzând probleme după setul întâi epuizant, o spectatoare a intrat în teren, înșelând vigilența stewarzilor. Aceasta și-a făcut un selfie în partea dreaptă a băncii unde se afla Halep, iar apoi a urcat nestingherită în tribună.

Halep

Credit imagine: Eurosport

Partida dintre Halep și Rybakina a avut de toate: un prim set dramatic, în care Simona a salvat 4 mingi de set și a ratat 6, un tie-break de 25 de minute, reveniri spectaculoase și puncte de mare calitate. Și, în setul doi, a avut chiar și o spectatoare pe teren, care a profitat de neatenția stewarzilor pentru a-și face un selfie.
CITEȘTE ȘI:

Stewarzii de la US Open, înșelați de o spectatoare, în partida Halep - Rybakina

Fana a intrat pe teren în apropierea băncii în care se afla Halep și din fericire nu a avut vreun gând "necurat". În trecut am asistat la suporteri fanatici care au atacat jucătorii în situații similare, cel mai cunoscut caz fiind cel al Monicăi Seleș.
Spectatoarea de la US Open s-a rezumat din fericire doar la un selfie, apoi s-a întors în tribune, fără ca cineva din rândul celor responsabili cu securitatea să observe.
picture

Moment incredibil! O spectatoare a intrat pe teren la Halep - Rybakina pentru un selfie

Altfel, de notat că Halep va juca în optimi la US Open duminică, împotriva Elinei Svitolina. În ceea ce o privește pe Rybakina, sportiva învinsă de Simo vineri, aceasta s-a retras din probele de dublu și dublu mixt, semn că accidentarea care i-a dat bătăi începând din setul secund e una destul de serioasă.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo