Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Novak Djokovic, jucătorul care "mai întâi îți ia picioarele și apoi sufletul!"

Andrei Nicolae

Actualizat 07/09/2021 la 07:21 GMT+3

Andy Roddick a făcut câteva comentarii savuroase pe parcursul întâlnirii Novak Djokovic – Jenson Brooksby

Djokovic en el US Open 2021

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a avut aproximativ o oră și jumătate de bătăi de cap cu tânărul Jenson Brooksby, în optimile de finală de la US Open. În a doua jumătate a meciului nu i-a mai dat însă nicio șansă reprezentantului Statelor Unite.
Liderul mondial s-a impus în patru seturi, astfel că a mai făcut un pas către câștigarea turneului de la Flushing Meadows. Sârbul aleargă după egalarea unui record vechi de 52 de ani, stabilit de Rod Laver, titluri în toate cele patru turnee de Grand Slam în același sezon.
picture

Rezumatul unui meci de poveste, Novak Djokovic vs Jenson Brooksby

Per-total, meciul Novak Djokovic - Jenson Brooksby a fost captivant. După ce sârbul a preluat controlul total al întâlnirii, Andy Roddick, fost mare jucător al Statelor Unite, l-a caracterizat pe actualul număr 1 mondial: "Mai întâi îți ia picioarele și apoi sufletul!".
Jenson Brooksby (20 de ani) l-a pus în mare dificultate pe sârb în primele două seturi, dar pe măsură ce jocul a crescut în intensitate, tânărul jucător a cedat din punct de vedere fizic.
Andy Roddick a remarcat revenirea lui Djokovic în acest meci. "Am mai văzut asta ... Condiția fizică a lui Novak era precară. Dar eleste unul dintre cele mai bune exemple din istoria sportului de a transforma un lucru negativ într-unul pozitiv. El este o fiară", a mai spus campionul din 2003 de la Flushing Meadows.
Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală la US Open, unde îl va înfrunta pe italianul Matteo Berrettini. Celelalte trei jocuri din cadrul acestei faze a competiției sunt Auger Aliassime – Alcaraz, Zverev – Harris, Medvedev – van de Zandschulp.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo