Triplu campion la Flushing Meadows (2011, 2015, 2018), Novak Djokovic a făcut un nou pas spre realizarea Marelui Slam în acest sezon, prin victoria cu 6-2, 6-3, 6-2 în faţa olandezului Tallon Griekspoor (121 ATP), joi, la New York, în runda a doua a turneului US Open, ultimul major din 2021.
După ce a pierdut un set în faţa danezului Holger Rune (18 ani), Djokovic şi-a reglat tirul şi s-a impus după o oră şi 39 de minute, deşi a fost deranjat de un spectator în debutul setului al treilea. Sâmbătă, Djokovic îl va înfrunta în turul al treilea pe japonezul Ken Nishikori (56 ATP), finalist în 2014.
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
ACUM O ZI

Federer sau Nadal? Novak Djokovic a dat verdictul la US Open

După meciul cu Griekspoor, Novak Djokovic a fost întrebat la conferința de presă de un jurnalist cine consideră că este mai bun dintre Federer și Nadal pe o "suprafață neutră". Răspunsul lui Nole nu a întârziat să vină: "În primul rând, ce înseamnă o suprafață neutră? Pe gheață, pe apă (râde)?
Cred că una dintre cele mai frumoase imagini văzute de mine din tenis este acel teren, jumătate zgură, jumătate iarbă. Mi s-a părut fantastic. Cine a avut ideea organizării acelui meci este un geniu. Ca un mare fan al tenisului mi-a plăcut la nebunie. Verificați cine a câștigat acel meci și aveți răspunsul".
"Bătălia suprafețelor", așa cum a fost denumit acel meci între Roger Federer și Rafael Nadal, a avut loc la Palma de Mallorca în 2007. Partida a fost câștigată de iberic cu scorul de 7-5, 4-6, 7-6 (10) pe un teren format din două suprafețe: pe jumătate zgură, pe jumătate iarbă, suprafețele pe care cei doi titani ai sportului alb excelează. Terenul a fost construit în 19 zile și a costat 1,63 de milioane de dolari.
CINE E CEL MAI BUN DINTRE FEDERER ȘI NADAL?
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
IERI LA 11:28
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
24/05/2022 LA 13:02