Novak Djokovic, principalul favorit al competiției, a ajuns de câteva zile bune la Flushing Meadows, acolo unde va participa atât la turneul care ar fi trebuit să se desfășoare la Cincinnati, dar și la al doilea turneu de Grand Slam al anului, US Open. Liderul mondial din ATP este pregătit să dea uitării încercarea nereușită de a duce la bun sfârșit Adria Tour și să ia cu asalt turneul major din New York.
Nole s-a aflat în mijlocul unui mare scandal în această vară, din cauza unor declarații considerate deplasate în privința vaccinurilor, dar mai ales din cauza organizării turneului Adria Tour, în urma căruia mai mulți tenismeni, printre care și el, s-au infectat cu COVID-19. În ciuda faptului că organizarea competiției a avut la bază o bună intenție, finalul nu a fost cel scontat.

Nick Kyrgios, un nou atac la Novak Djokovic

Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19
După ce a ajuns la US Open, Novak a fost întrebat despre Adria Tour și despre valul de critici care l-a învăluit după ce a anunțat că și el a fost infectat cu coronavirus: "La Adria Tour am încercat doar să construim ceva cu cele mai bune intenții. Sigur, s-ar fi putut încheia mai bine, dar voi fi învinuit tot restul vieții că am greșit? Accept și voi accepta consecințele, dar, dacă voi avea șansa să pot organiza din nou Adria Tour, cu siguranță o voi face", a declarat numărul 1 mondial.
Cel mai mare și constant critic al lui Novak Djokovic, Nick Kyrgios, nu s-a abținut nici de această dată și a venit în spațiul public cu un nou atac: “E înfricoșător când oamenii nu vor să-și asume responsabilitatea. O groază de oameni pe care nu ai cum să-i crezi sau să-i iei în serios”, a transmis Kurgios.
Djokovic, până una alta, e pregătit să câștige turnee. El va participa și în proba de dublu a turneului de la Cincinnati, unde va face pereche cu un alt sârb, Filip Krajnovic. Djokovic este neînvins în acest an (18 victorii) și speră că va continua pe această linie și la turneele americane. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Novak Djokovic i-a cucerit pe israelieni! Sârbul a jucat tenis în scaun cu rotile la Tel Aviv
IERI LA 15:56