Când părea că a reușit, în sfârșit să își regăsească forma sportivă, după finala jucată la Australian Open, la începutul acestui an, Garbine Muguruza are parte de un nou episod dezamăgitor în Grand Slam-uri. Ce-i drept, spaniola nu a reușit să aibă cea mai bună pregătire pentru US Open, resimțind dureri și fiind nevoită să se retragă de la Western & Southern Open, organizat în aceeași bulă de la New York. Pentru spaniolă însă, eliminările premature la US Open sunt deja o regulă nescrisă a carierei, ea reușind o singură dată să lege victorii la Flushing Meadows (în 2017, când a ajuns în optimi).
Joi, Tsvetana Pironkova a reușit o mare surpriză la US Open 2020 în fața favoritei 10, în condițiile în care dispută primul turneu după o pauză de trei ani, timp în care a devenit mamă și antreprenoare.
Tenis
Calificări Australian Open: la cine au ajuns biletele pentru Melbourne. 5 nume de urmărit
13/01/2021 LA 16:18

US Open 2020: frustrare imensă pentru Muguruza

Muguruza a început excelent meciul cu Pironkova, cu break în game-ul inaugural, având mai apoi triplu break-point pentru 5-2. Sportiva din Bulgaria a reușit însă o revenire epică, adjudecându-și cinci din următoarele șase game-uri disputate. Muguruza a zguduit liniștea din complexul de la Flushing Meadows când a rupt racheta de pământ.
În setul secund, o dublă greșeală a făcut diferența în cele din urmă, în penultimul game, Pironkova reușind mai apoi să închidă fără emoții pe lansare.
Yarra Valley Classic
Melbourne Summer Series | Pliskova, start apăsat. Williams - Pironkova, al 3-lea duel consecutiv!
01/02/2021 LA 13:10
Tenis
O jucătoare cu 4 Grand Slam-uri câștigate și-a anunțat revenirea: "Tinerele sunt mai tupeiste acum"
27/01/2021 LA 09:04