Astăzi au început partidele din turul secund de la US Open. Ploaia a amânat în jur de o oră majoritatea partidelor, astfel că doar meciul dintre Garbine Muguruza (10 WTA) și Andrea Petkovic (68 WTA) a început la ora inițială, fiind programat pe unul dintre terenurile care au acoperiș.
Primul set al disputei a început cu Muguruza la timonă, iberica reușind să se desprindă repede la 3-0, având 2 break-uri avans. Petkovic a recuperat unul dintre ele, dar nu a mai avut forța să revină complet, astfel că Muguruza s-a impus cu 6-4.
Akron WTA Finals
Garbine Muguruza a câștigat Turneul Campioanelor, după victoria în fața lui Anett Kontaveit
18/11/2021 LA 08:43

Garbine Muguruza, în turul 3 la US Open

Manșa secundă a debutat în oglidnă cu prima, iar după ce s-a desprins la 3-0, Muguruza a ținut-o la distanță pe adversara sa, chiar dacă a pierdut de alte 2 ori pe propriul serviciu. După o oră și 31 de minute de la primul punct, Muguruza a ridicat mâinile în semn de victorie, scorul final fiind 6-4, 6-2 pentru iberică, care devine prima jucătoare calificată în turul 3 de la Flushing Meadows.
Muguruza își continuă astfel aventura la US Open, singurul turneu de Grand Slam la care jucătoarea din Spania nu a ajuns nici măcar în sferturile de finală. Cea mai bună performanță a sa la openul america a fost atingerea optimilor de finală, în 2017, când a pierdut în 2 seturi contra Petrei Kvitova.
În turul următor, Muguruza va da piept cu învingătoarea disputei Viktoria Azarenka (19 WTA) - Jasmine Paolini (99 WTA).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Akron WTA Finals
Anett Kontaveit, în finală la Turneul Campioanelor după o victorie în trei seturi cu Maria Sakkari
17/11/2021 LA 05:37
Akron WTA Finals
Garbine Muguruza, prima finalistă de la Turneul Campioanelor!
16/11/2021 LA 22:07