Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Karolina Pliskova, victorie categorică în primul tur la US Open 2021! Avertisment clar al finalistei din 2016

Irina Aldea

Publicat 31/08/2021 la 19:33 GMT+3

Karolina Pliskova, a patra favorită la US Open 2021, s-a calificat în turul al doilea după un meci solid cu americanca Caty McNally.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova, a patra jucătoare a lumii, s-a calificat în turul al doilea la US Open după ce a trecut de americanca Caty McNally, ocupanta locului 130 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. În continuare, cehoaica se va duela la New York cu învingătoarea meciului dintre Diyas și Anisimova.
În primul set al confruntării din turul inaugural, echilibrul s-a rupt încă din debut, atunci când Pliskova a obținut break-ul pe primul game de serviciu al adversarei. Până spre finalul manșei, Pliskova a mai obținut un break și chiar dacă și-a pierdut și ea serviciul o dată, nu a putut fi oprită din a-și adjudeca setul de debut.

Karolina Pliskova, calificare la pas în turul al doilea la US Open 2021

În setul secund, Karolina Pliskova s-a distanțat rapid la 3-0, însă s-a relaxat mult prea devreme și s-a văzut egalată la 3, McNally încercând o revenire de ultim moment. Când servea pentru a face 4-3, McNally și-a pierdut serviciul, iar Karolina Pliskova a intrat din nou în avantaj. Până la urmă, acest break s-a dovedit a fi decisiv în economia partidei.
Karolina Pliskova este finalistă la turneul major american. Ea a ajuns în 2016 în ultimul act, acolo unde a fost învinsă de Angelique Kerber în trei seturi. Sportiva din Cehia a mai ajuns în finala unui singur turneu major, Wimbledon, chiar anul acesta, dar a fost acolo învinsă de Ashleigh Barty. La Australian Open și Roland Garros, Pliskova a ajuns cel mai departe în semifinale.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo