Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la US Open 2021! Misiune dificilă pentru româncă

Irina Aldea

Publicat 01/09/2021 la 23:47 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la US Open 2021, însă acolo va avea o misiune dificilă în fața favoritei numărul 19, Elena Rybakina.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

După ce a trecut în primul tur de Camila Giorgi, campioana de la Montreal, Simona Halep s-a impus și în turul secund la US Open 2021 în fața Kristinei Kucova cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
Campioana noastră a făcut un meci solid în fața sportivei din Slovacia și a risipit grijile privind accidentarea de la coapsă. Acum, pentru un loc în optimile de finală, Simona Halep se va duela cu Elena Rybakina (20 WTA, din Kazahstan), favorita numărul 19 de pe tabloul principal de simplu.

Simona Halep o va întâlni pe Elena Rybakina în turul 3

Rybakina a învins-o în turul secund la US Open pe Caroline Garcia în minimum de seturi, scor 6-0, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc. În primul tur, Rybakina a trecut de Sasnovich tot în două seturi scurte. Simona Halep și Rybakyna s-au întâlnit până în prezent de două ori, împărțindu-și victoriile.
În finala de la Dubai din 2020 s-au întâlnit cele două ultima oară. Atunci, Simona se impunea cu foarte mari emoții în trei seturi extrem de disputate. Înainte de acest meci, Simona și Rybakina s-au întâlnit pe hardul de la Wuhan în 2019. Atunci, sportiva din Kazahstan a avut câștig de cauză în urma retragerii din meci a sportivei noastre la 5-4 în primul set pentru adversară.
Rezultate de pe tabloul feminin de tenis:
  • Collins - Juvan 6-4, 6-2
  • Vondrousova - Kasatkina 6-3, 4-6, 4-6
  • Kanepi - Fernandez 5-7, 5-7
  • Petkovic - Muguruza 4-6, 2-6
  • Osorio Serrano - Jabeur 0-6, 1-6
  • Mertens - Grammatikopoulou 6-2, 6-2
  • Svitolina - Massarova 6-2, 7-5
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo