Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Irina Begu, OUT în primul tur la US Open 2021. Românca, învinsă de Andrea Petkovic

Irina Aldea

Publicat 30/08/2021 la 23:57 GMT+3

Irina Begu, finalistă la Cleveland, a fost eliminată încă din primul tur la US Open de către Andrea Petkovic.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, a 63-a jucătoare a lumii, a fost eliminată în turul inaugural la US Open de către Andrea Petkovic, scor 2-6, (3) 6-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 37 de minute de joc. În continuare, sportiva din Germania se va duela la US Open cu Garbine Muguruza, care a trecut în minimum de seturi de Donna Vekic.
În primul set, Irina Begu nu a fost capabilă să-și țină serviciul niciodată, motiv pentru care misiunea Andreei Petkovic s-a simplificat nesperat de mult. În setul secund, Irina a început cu break, dar la 2-1 pentru ea a cerut intervenția medicilor pe teren pentru o accidentare la coapsa dreaptă. Din acel moment, Petkovic a început să joace mult mai bine și să întoarcă soarta setului, care a fost totuși decisă în tiebreak după mai multe răsturnări de situație.

Irina Begu, OUT în primul tur la US Open 2021

România mai are pe tabloul principal de la US Open 4 reprezentante. Este vorba despre Simona Halep (duel cu Kucova în turul secund), Sorana Cîrstea (care o întâlnește în primul tur pe Veronika Kudermetova), Ana Bogdan (duel cu Rebeka Masarova) și Gabriela Ruse (duel cu Marketa Vondrousova).
Mai devreme, în primul meci al zilei la US Open, Simona Halep a trecut de Camila Giorgi și s-a calificat în turul al doilea la Flushing Meadows, aducând prima victorie românească la New York. În continuare, marea noastră campioană se va duela cu Kristina Kucova.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo