După ce a trecut în primul tur de Camila Giorgi, campioana de la Montreal, Simona Halep s-a impus și în turul secund la US Open 2021 în fața Kristinei Kucova cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
Campioana noastră a făcut un meci solid în fața sportivei din Slovacia și a risipit grijile privind accidentarea de la coapsă.Acum, pentru un loc în optimile de finală, Simona Halep se va duela cu învingătoarea meciului dintre Elena Rybakina, favorită numărul 19 pe tabloul feminin de tenis, și Caroline Garcia, ocupantă a locului 62 WTA în prezent.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
ACUM 2 ORE

Simona Halep, prima reacție după calificarea în turul 3 la US Open 2021

"E foarte plăcut să fiu înapoi aici. Am avut multe accidentări în 2021 și mă bucur enorm că pot câștiga din nou. E foarte plăcut să joc în fața spectatorilor de aici. Mă simt mai bine, sunt mai încrezătoare.
Înainte de turneu aveam emoții din cauza accidentărilor, nu mai jucasem de câteva luni într-un turneu de Grand Slam, dar mă bucur că în sfârșit sunt înapoi. Am fost puțin norocoasă azi pentru că am avut șansa de a juca aici sub acoperiș. M-am bucurat, am vrut să profit de acest moment și am reușit", a spus Simona la interviul de după meci.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
ACUM 15 ORE
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27