Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Simona Halep, prima reacție după calificarea în turul 3 la US Open 2021: "Azi am avut noroc!"

Irina Aldea

Publicat 01/09/2021 la 20:34 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021. Campioana noastră a recunoscut că a avut noroc datorită faptului că meciul ei a fost mutat pe Arena Arthur Ashe.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

După ce a trecut în primul tur de Camila Giorgi, campioana de la Montreal, Simona Halep s-a impus și în turul secund la US Open 2021 în fața Kristinei Kucova cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc.
Campioana noastră a făcut un meci solid în fața sportivei din Slovacia și a risipit grijile privind accidentarea de la coapsă.Acum, pentru un loc în optimile de finală, Simona Halep se va duela cu învingătoarea meciului dintre Elena Rybakina, favorită numărul 19 pe tabloul feminin de tenis, și Caroline Garcia, ocupantă a locului 62 WTA în prezent.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în turul 3 la US Open 2021

"E foarte plăcut să fiu înapoi aici. Am avut multe accidentări în 2021 și mă bucur enorm că pot câștiga din nou. E foarte plăcut să joc în fața spectatorilor de aici. Mă simt mai bine, sunt mai încrezătoare.
Înainte de turneu aveam emoții din cauza accidentărilor, nu mai jucasem de câteva luni într-un turneu de Grand Slam, dar mă bucur că în sfârșit sunt înapoi. Am fost puțin norocoasă azi pentru că am avut șansa de a juca aici sub acoperiș. M-am bucurat, am vrut să profit de acest moment și am reușit", a spus Simona la interviul de după meci.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo