Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Simona Halep s-a răzgândit în privința atmosferei de la US Open! Ce a spus după duelul cu Giorgi

Irina Aldea

Actualizat 30/08/2021 la 22:40 GMT+3

Simona Halep, semifinalistă în 2015 la US Open, s-a calificat în turul al doilea la ediția din acest an după ce a trecut de Camila Giorgi în două seturi foarte disputate.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, fost lider mondial în clasamentul WTA, a făcut un meci mare în turul inaugural la US Open 2021 în compania italiencei Camila Giorgi. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat o oră și 35 de minute de joc.
Aceasta este cea de-a doua victorie a Simonei în fața Camilei Giorgi, după un succes pe hard datând din 2015. În turul următor, Simona se va duela cu Kristina Kucova (lucky loser), care a trecut în primul tur de Ann Li, scot 7-5, 6-1. Cele două jucătoare se vor întâlni în premieră în circuit.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului Simona Halep - Camila Giorgi 6-4, 7-6 (3)

Simona Halep, încântată de atmosferă la US Open 2021

"E o victorie foarte frumoasă, a fost un meci greu pentru că ea (n.r. Camila Giorgi) e o adversară puternică. Venea și după succesul din Canada, cu foarte multă încredere. Diferența s-a făcut în setul 2 după ce am pierdut pe propriul serviciu, am fost mai puternică din punct de vedere mental. Asta m-a ajutat să revin și să câștig în final.
A fost o atmosferă foarte frumoasă, mi-a plăcut mult gălăgia din tribune. În turul următor va fi un meci dificil cu Kucova, dar mă bucur că am câștigat aici primul meci, cel mai important din turneu. Toate meciurile de la Grand Slam-uri sunt grele, dar am o zi de pauză mâine și sper că mă voi recupera fiindcă încă am mici probleme de gestionat pe plan fizic", a spus Simona Halep în exclusivitate pentru Eurosport după meciul cu Giorgi.
Campioana noastră a pus accent pe atmosfera din tribune, o atmosferă despre care spunea în urmă cu câteva sezoane că nu îi este pe plac, făcând referire la zgomotul continuu din tribune și din jurul complexului de la Flushing Meadows: "Cel mai mare impediment în a câștiga US Open-ul e să joc în această atmosferă. Este multă gălăgie şi tot ce se întâmplă în timpul meciurilor este puţin diferit. Este mult pentru mine dar sper să mă obişnuiesc tot mai mult cu asta şi într-o zi să pot fi relaxată total în timpul unui meci", spunea Simo în 2019.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo