Sorana Cîrstea a irosit șansa de a înfrunta liderul mondial la US Open, pe Ashleigh Barty, fiind blocată de Shelby Rogers în această tentativă. Reprezentanta Statelor Unite a învins-o cu 7-5, 6-2, în cadrul turului 2.

US Open: Rezumatul partidei Sorana Cîrstea - Shelby Rogers

Rezultatul final a fost unul dezamăgitor pentru Sori, mai ales pentru faptul că nu i-a mers aproape nimic, după declarațiile făcute într-un interviu acordat pentru Eurosport România.
Roland Garros
Sorana Cîrstea, după eșecul cu Sloane Stephens: "Data viitoare, când am 6-3, 2-0 trebuie să câștig"
ACUM 8 ORE
"Am făcut un meci foarte prost. Probabil a fost cel mai prost meci al anului. Nu cred că are sens să intru foarte mult în detalii. Cert este că a fost un joc foarte slab din partea mea. O dreaptă care azi nu a găsit terenul. Adversara a fost solidă, a jucat ce trebuia. Dar totul a ținut de mine, am jucat extrem de slab, a fost probabil cel mai slab meci al anului", a susținut Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea: "Nimic nu a mers, nici jocul din spate, nici jocul din față, nici retur, nici servici"

Începutul de meci i-a fost favorabil, a condus cu 3-0 și 4-1. Momentul cheie al jocului? "A fost probabil momentul în care mi s-a făcut primul break, acolo trebuia să reușesc să îmi mențin serviciul. Nu am prea multe lucruri să spun, nimic nu a mers, nici jocul din spate, nici jocul din față, nici retur, nici servici. A fost un joc slab din partea mea și cred că rezultatul spune suficient.
Îmi asum înfrângerea, totul a ținut partea mea. Normal, sunt dezamăgită pentru că acest meci a venit într-un moment nepotrivit, dar nu am ce face decât să merg înainte", a răspuns Sori.

Us Open 2021 | Reacția Soranei Cîrstea după eliminarea din turul 2

Următoarea perioadă este destul de incertă pentru jucătoare. "Sincer, nu știu ce urmează, este un program destul de încurcat din cauza pandemiei, cu turnee care nu sunt încă sigure. Nu știu exact ce urmează, va trebui să mă uit exact pe calendar și să văd care este cea mai bună opțiune și cel mai bun plan pentru ultima lună a anului", a încheiat Sorana Cîrstea.
România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul principal, cu Simona Halep, care o va înfrunta de la ora 18:00 pe Elena Rybakina.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Sorana Cîrstea, OUT în turul 2 la Roland Garros! Românca, eliminată de finalista din 2018, Stephens
ACUM 11 ORE
Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
22/05/2022 LA 13:04