Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Ash Barty, prima reacție după eliminarea de la US Open 2021: "Acel game i-a dat oxigen"

Irina Aldea

Publicat 05/09/2021 la 06:25 GMT+3

A condus cu 5-2 în setul decisiv, dar nu a contat. Ash Barty a fost eliminată în turul 3 la US Open 2021 de către favorita gazdelor, Shelby Rogers.

Ashleigh Barty

Credit imagine: Getty Images

Ashleigh Barty, dublă campioană de Grand Slam, a fost eliminată la US Open 2021 încă din turul al treilea de către favorita gazdelor, Shelby Rogers, cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 11 minute de joc. Barty a condus cu 5-2 în decisiv, însă avantajul a fost risipit de parcă nu ar fi fost.
În continuare, Shelby Rogers se va duela pentru un loc în sferturile de finală la Flushing Meadows cu Emma Răducanu, sportiva de origine română care impresionează pe toată lumea în circuitul feminin de tenis. Aceasta va fi prima întâlnire dintre Rogers și Răducanu în circuitul feminin de tenis.

Ce a spus Barty după eliminarea de la US Open 2021

"Acel game la 5-2 pentru mine... am făcut un game foarte slab pe propriul serviciu. Shelby a profitat mult de faptul că eu a trebuit să mă bazez pe al doilea serviciu. Acel game i-a dat oxigen. La 5-4 am jucat câteva raliuri foarte lungi. Eu nu am jucat prea multe puncte slabe, dar Shelby a venit cu lovituri incredibile în cele mai dificile momente.
E aiurea că în tenis cineva trebuie să câștige și altcineva să piardă, dar câteodată nu te superi că pierzi în fața anumitor jucătoare. Datorită caracterului și felului ei de a fi, nu am cum să mă supă că am pierdut azi în fața ei", a spus Barty la conferința de presă.
picture

US Open 2021 | Rezumatul unui meci istoric: Ashleigh Barty - Shelby Rogers 2-6, 6-1, 6-7

Pentru Ash Barty, turneul de la US Open este cel mai slab al carierei dintre cele de Grand Slam. Dacă la Roland Garros și Wimbledon a câștigat marele titlu, la US Open nu a trecut niciodată de optimile de finală, fază în care a ajuns în 2018, dar și în 2019. La Australian Open, turneul de casă al sportivei de la Antipozi, Barty a ajuns până în semifinale la ediția din 2020.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo