Ashleigh Barty, dublă campioană de Grand Slam, a fost eliminată la US Open 2021 încă din turul al treilea de către favorita gazdelor, Shelby Rogers, cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 11 minute de joc.
În continuare, americanca de pe locul 43 WTA se va duela pentru un loc în sferturile de finală la Flushing Meadows cu Emma Răducanu, sportiva de origine română care impresionează pe toată lumea în circuitul feminin de tenis. Aceasta va fi prima întâlnire dintre Rogers și Răducanu.
Australian Open
Danielle Collins, despre finala cu Ash Barty, la Australian Open 2022: "Va fi un meci spectaculos!"
IERI LA 12:06

Ash Barty, OUT în turul 3 la US Open 2021! Duel de foc pentru Rogers în optimi

Pentru Ash Barty, turneul de la US Open este cel mai slab al carierei. Dacă la Roland Garros și Wimbledon a câștigat marele titlu, la US Open nu a trecut niciodată de faza optimilor de finală, fază în care a ajuns în 2018, dar și în 2019. La Australian Open, turneul de casă al sportivei de la Antipozi, Barty a ajuns până în semifinale la ediția din 2020.
În turul următor, Rogers va avea de înfruntat o jucătoare tânără care nu are nimic de pierdut. Emma Răducanu este văzută de specialiști cu cele mai mari șanse în acest moment de a prelua șefia circuitului WTA în maximum 3 ani, având în vedere evoluțiile din prezent.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Ashleigh Barty, prima jucătoare din Australia ajunsă în finală la Melbourne în 42 de ani. "E ireal"
IERI LA 10:04
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22