După ce a impresionat la Wimbledon, Emma Răducanu (150 WTA) continuă să uimească lumea tenisului și la US Open. Aflată pentru prima dată pe tabloul principal de la Flushong Meadows, sportiva de origine română care reprezintă Marea Britanie a făcut un meci perfect împotriva ibericei Sara Sorribes Tormo (41 WTA) și s-a calificat în optimile de finală.
Emma a avut un start de meci impecabil, câștigând primul set cu 6-0 după numai 33 de minute. Britanica și-a continuat avalanșa de lovituri câștigătoare și în setul secund, iar iberica nu a avut replică nici de această dată. Scorul a fost din nou 6-0 pentru Emma Răducanu, care a obținut astfel o victorie istorică, pierzând un singur game contra unei jucătoare clasată cu mai bine de 100 de locuri mai sus în ierarhia mondială.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20

Emma Răducanu scrie istorie la US Open

Așadar, Emma Răducanu își continuă aventura la US Open și o face în stil de mare campioană, previziunile specialiștilor în ceea ce privește viitorul său strălucit având tot mai multă credibilitate. Pe lângă calificarea în optimi, victoria de astăzi îi asigură Emmei Răducanu și pătrunderea în premieră în Top 100 WTA.
Pentru un loc în sferturile de finală, Emma s-ar putea duela cu Ashleigh Barty, liderul mondial, care o va înfrunta în această noapte pe americanca Shelby Rogers.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
21/09/2021 LA 15:56