Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile US Open 2021 | Stephens, victorie dramatică cu Keys în primul tur, în reeditarea finalei din 2017

Nicu Savin

Actualizat 30/08/2021 la 21:35 GMT+3

US Open 2021 | Sloane Stephens s-a calificat în turul doi, după o victorie dramatică împotriva conaționalei Madison Keys, cea pe care o învinsese și în ultimul act al ediției de acum 4 ani.

NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 30: Sloane Stephens of the United States reacts against Madison Keys of the United States during their woman's singles first round match on Day One of the 2021 US Open at the Billie Jean King National Tennis Center on August 30

Credit imagine: Getty Images

Madison Keys și Sloane Stephens au fost cele 2 finaliste la US Open în 2017, dar cele 2 americance au decăzut mult de atunci, astfel că în acest an s-au întâlnit încă din primul tur. Paritda a fost una savuroasă și suspansul a fost prezent până în final.
Stephens a câștigat primul set cu 6-3, dar Keys și-a ridicat nivelul și s-a impus în cel de-al 2-lea cu 6-1, împingând meciul în decisiv, care a fost unul dramatic.

US Open 2021 | Sloane Stephens, victorie dramatică cu Madison Keys

Keys a avut 3 șanse de break în prima parte a setului 3, dar le-a pierdut pe toate. La 5-5, Stephens a avut 40-0 pe serviciul adversarei, dar s-a văzut egalată. Totuși, câștigătoarea din 2017 a reușit în cele din urmă break-ul și s-a aflat în situația de a servi pentru meci. Aflată cu spatele la zid, Keys a făcut un game foarte bun de retur și a egalat la 6, astfel că învingătoarea s-a decis la tie-break.
Echilibrul a persistat și acolo, niciuna dintre jucătoare nereușind să se desprindă la mai mult de 2 puncte avans. Keys a avut 5-3, dar Stephens a revenit și după ce a ratat 2 mingi de meci a convertit-o pe a 3-a, impunându-se în final cu 6-3, 1-6, 7-6 (7), la capătul a 2 ore și 12 minute de joc.
În turul secund, o va întâlni pe învingătoarea disputei Magda Linette - Cori Gauff, programată ceva mai târziu.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo